Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde bolan Reufe? Kada Bosnjaci izaberu svojim glasovima u dva mandata clana Predsjednistva BiH iz reda Hrvata onda je to udure? Kada Komsic izvadi iz penzije Nerkeza Arifhodzica, koji je sluzio 8 godina kao ambasador u kvoti Bosnjaka (i otisao u penziju), a Nerkez se onda jedno jutro samoproglasi Hrvatom i onda ga Komsic posalje za ambasadora u Rim, ovaj put iz kvote Hrvata, onda je i to u redu? I kazes ne postoji hrvatsko pitanje! Ne rise glupane jedan! Ako itko rasturi BiH Bosnjaci ce!
Tako je,Reufe,hrvatsko pitanje je paravan za opstrukciju i urušavanje države BiH,koju zajedno sa odmetnutim Srbima sprovodi Čović,poznati hercegovački krimos i nacionalista !
Normalno da ne postoji to je uvod u treci entitet i bakirova izdaja BIH
reuf Iphone :-P