Komentari (433)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj govor mu je jucer Milanovic napisao
Drago mi je da su tokom ove izjave sjedila iza njega 2 bosnjaka, Sulic I Seranic
Dušmanima Bosne ,nanio je jada !!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo je nemoguce sta sve prica i sta mu EU sve tolerise,kako da se normalan covjek ne zapita dali je ovo isto skriveno misljenje EU koja nista ne poduzima,davno bi nekog drugog skinuli sa politicke scene
rs svešava na njegove izjave
BiH je primjer tolerancije, dokaz za to je i jedan obicni, bosanski, mrki međed moze biti politicar u njoj. Međed je sinonim glupo stvorenje, u ovom slucaju to stvorenje i dalje truni o hriscanstvu i islamu jer bez te price on ne bi imao sta drugo raditi u zivotu! Njegovo bogatstvo je nastalo na ovakvim pricama za glupe ljude koji i dalje vjeruju da im je on prijatelj. Nahebali su svi glupi nacionalisti u BiH! Bit ce poslije, ma nisam ja nikad nio za njega i te fore..
Nazalost, krmak je u pravu. Prije nego me svi počnete pljuvat pročitajte komentare na bilo koji članak o bilo kojoj temi; ako nije od prvog onda je od trećeg ybvnje majke četničke, ustaške i/ili balijske. Tužno al tako je.
Imam snahu krscanku i ne bih je mijenjao ni za kakvu drugu. Dodik, idiote!
Ja idiota. Pa kako se održa stotinama godina a kroz nju prolazilo puno i pametnijih i opasnijih od tebe. Ne vuci narod u glupost i sukobe.
Bas se pitam zasto
Covjek trazi biološki nestanak jednog naroda u BiH i to vecinskog i čitava medjunarodna zajednica suti,izgleda on prica ono sto mu oni napisu
A konja Boze dragi,kad je neko ogranicen đzaba ti!Ja sam krscanin i nemam nista protiv drugih vjera samo imam protiv konjina zatupljenih kao ti!
Ne možeš ti sam sa sobom psihopato,mi živimo o radimo skupa i u ratu i dosada ,družimo sr i u kafani idemo ,sli sa normalnim ljudima.Ti i Milanović imate opsesivno-kompulsivni poremećaj,mrš psihijatru lopovi
Da i? Opet ni metra Bosne necete u srbiju odnjeti.
Samo potvrdjuje svoju retrogradnu fasisticku prirodu extremnog velikosrpskog nacionaliste. Dobro dosao u drustvo Musolinija, Hitlera, Radovana, Biljane i SPC-a.
Vratite sandžak ako se ne može živjeti zajedno... Velikosrpski šovinizam.
Neka im ga zivota ti, samo nam jos oni trebaju..
Samo potvrdjuje svoju retrogradnu fasisticku prirodu extremnog velikosrpskog nacionaliste. Dobro dosao u drustvo Musolinija, Hitlera, Radovana i Biljane i SPC-a.
Oktobar je tu, moje glasove niti je imao niti će ih imati!
Milorad Dodik je otjelovljenje svih Bošnjačkih grjeha prema Bogu popravljamo se prije je bio Karo ako se još popravimo budemo boljji strefiće Mesara šlag doće recimo Borenović pametniji razzmniji bolji čovjek sva se igra igra oko Bošnjačkog jorgana tu je bit u Boga realna vlast sve se svodi kako Bošnjaci prema Bogu ostalo nije ni bitno u tom grmu leži zec