Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sale se za 1. April, isto ko sto su se salili da ce izbori bit, sale se srbi i bosnjaci, cekamo hrvatsku salu, sale se sa nama normalnima.
МИ СМО ГЕНОЦИДАН НАРОД
Prvo aprilska sala
Ooo Sadakistanci, Imal' zlatnih kasika i sadake?
Muzucari evo dvije stoje dajte nesto za ...dusmane moje znam da im to nece biti milo nikada mi nije bolje bilo:)))))....!
@i kamenograd... NAJVEĆA NAKARADA U BiH JE 300 NOVIH DŽAMIJA SKLEPANIH U SARAJEVU...TO SI ZABORABVIO MEJTEFLIJO...BLJAK...
I OVAJ MEHMED PAŠA SOKOLOVIĆ JE BIO ĆAFIR I SRBIN...
ovaj most treba srusiti jer je proklet, u sva tri zadnja rata muslimani su poklani i bacani sa mosta.
Mustafa mora da je bio u El Mudžahid odredu. XAXAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!!!
slijedeca recenica:AAAAAAPPPPPPPRRRRRIIIILLLLLIIIILLLLIIIIII!!!!!!
"Mustafa Hrvić (43) ubio suprugu Mirsadu (30) i njenog brata Mersudina Okića (21), dok je ranio Hasana Borovčevića (48) iz Maglaja." ŠTA URADI TO CRNI MUSTAFA ??? XAXAXAXAXAXAXA!!!!!!
= Tursci grade Srbi uništavaju Hrvati naplaćuju Bošnjaci naprđuju
Joj ako ga restauriraju bojim se da ce se raspast
Al koje godine !!
I uz nju "lijepo" Kusturicin Kamengrad...sve će upropastiti tim kičem, a'la "Etno selo Stanišići" u Bijeljini...bljak... Šteta za most, da mu je u blizini Kusturica oskrnavio okolinu