Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam samo kako se dokazni materijal može staviti u upotrebu
Narode daj da skupimo 10 mil i da ih zapalimo sve odjednom. Kriminalna dogovorena nabavka ovih uredjaja je pljacka i Solak, Fadil i malinar trebaju u zatvor. SDA gradi begluk gdje su bitne pare a ne drzavu jednakih gradjana.
Pa to sam ja napisao jos davno cim je prva istraga legla. Pa gdje u svijetu moze dokazni materijal iz kriminala koji je vec pšod optuznicom da se uopste pomjeri iz hangara sa nadzorom. hahahahaah Pa ludilo je davno napustilo BiH jer je i ludilo poludilo od BiH vakuma
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ne mislite valjda ozbiljno nekoga priključiti na to smeće?
Simptomatično je da je ova vijest došla 1 dan prije početka suđenja! Treba ispitati ko je pritiskao Verlab da ovo izjavi nakon svih ranijih izjava koje se mogu pronaći, a koje su u vezi sa funkcionalnosti ovih respiratora! HAJDE SADA DA VIDIMO RADI LI TUŽILAŠTVO SVOJ POSAO - EVO IM ŠANSA!
Ztrebalo samo politicarima lopovima
Treba malinara i Novalića spojit na njih 7 dana, pa ako prežive, nek i ostali narod koristi!
Uredno je Badnjević pokusao to što je po#rao.
https://crna-hronika.info/respiratori-su-dobili-verifikaciju-ali-za-sta-objavljujemo-izvornu-dokumentaciju-foto/216482?fbclid=IwAR0nZ1Suvjn1RShBnfmJWiGOHHlVtRYDXBOQ6tY3o2UW5sOHegNivjEwP_o
Sad bi ja spojio na ove respiratore one koji su uzeli milione na njima.
Saopstenje iz centrale SDA...hehe..Kod njiha hina milion kao deset i po miliona..hehe..Nije puska skupa da djaba..
Ipak du uspijeli potplatiti nekoga da da atest za ove usisivače 😂😂
['_'']
PA dokle da nas prave budalama. Ako ih se neriješimo na izborima 2022 nikada niti nećemo. Skinuti ih i pono suditi a do tada držati po zatvorima . Napraviti primjer od njih.
Sad mogu za sve koristit.Mala smo mi bara a krokodila se namnožilo čak i ovaj Verlab napravi cirkus očekujuću da mu nešto pane u kljun.
Vlasnik Verlaba je zet jednog od najvećih SDA tajkuna. Pa šta očekivati?
Proradili. Nisu bili dobro spojili kablove.
Sad sva uza i sira familija umrlih od korone i svi ostali nek glasaju za iste stranke koje su omogucili da respiratori budu nabavljeni i pusteni rad.
U Petak počinje suĐenje koje če biti dostupno na YOUTUBE..........direktnoTako da botovi SDA mugu pratiti lopvluk a ne lupati gluposti.
PRATIMO KAKO PADA OPTUŽNICA HAHAHA JER AKO NE PADNE OPTUŽNICA IDE U ZATVOR DINO KONJAKOVIC I DALIDA BURZIC NJEGOVA JARANICA + SAZNAĆE SE O MEMIĆIMA HEHE :ppppp
Na kraju se "CD licnost godine" Badnjevic posu pepelom, kako sam i pretpostavio. A bas je bio navalio da "povali" 3F.
Vlasnik Verlaba Badnjević je zet jednog od najvećih SDA tajkuna. Pa šta očekivati?