Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuka Suljo rom a kada da se ugrabi koja lova iz opcine u Srebrenici, onda je medju prvima a glumi humanitarca. Dje je pomoc za srebrenicane, koji nikad nisu dobili pomoc, donaciju ili stoku ?! E pa nema, podijeli se!! Sram vas bilo sve
Alija crni sto si nasim zivotima svoje propale projekte placo. Dje nas uvede u rat, iz rata nas u mezarje i Shvicu preseli. Kamo srece da smo svi puske odmah bacili 92. Kamo srece da sam odmah u shvicu otiso. Zlocinici bolesni sto pobise nevine, nece mira naci, nema boga koji to prasta
Tuga su i Srbi i Bošnjaci. Nikakvog napretka, nikakvog pomirenja, meni je žao i one zaklane babe u kravicama i one nane što ste joj pred očima sinove pobili. Ko volio rat u kući mu bio.
Never forget , never forgive
Susjedi i ovi iz kantona PC po komentarima dokazuju svoj kvocent inteligencije i zapravo ko je ovo ucinio
@BulevarBosnjak Sve je Dorin slikao u kravicama brate moj po krvi. Voli te brat ludog.
Zašto Alija nije dao RSkoj Veliku Kladušu a zahtjevao na Srebrenici. Puno pitanja a premalo odgovora. A šta ako nebudemo uskoro mogli više ići tamo?
Svake godine ista priča...
MAKS3@ da se primjetiti da si terapiju uzeo tek nakon prvog dijela komentara.
Srbi su istraumatizirali bošnjake u ratu a nakon rata SDA
@Ecoooo Peti korpus je ništa kako je Srbima pod SNSD-om...