Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ocjenjuje šta je lažna vijest a šta nije? Sjeverna Koreja mila majka...
probaj, pa ces da vidis kako to sve djeluje
Eto Klix...pazite sada sta pisete i sta radite od.naroda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne razumijem ovo za sirenje panike, pa sama vlast siri paniku sa tim sto je zatvorila 90% poslova i sadrzaja. Pa kuda ces gore od toga, gore nego u ratu. Udjes u market ne mozes otici u sekciju gdje alat stoji da kupis kombinirke jbt, sve barikade.
Bravo Više će širenje panike doprinijeti virusu nego sam virus
Hvala dragom Bogu. Ovi internet doktori su ubili više ljudi nego Korona. Treba ispitati sve ove sa.portala počevši od klixa. Pisali su tako da se dobije strah, da se napravi panika. Ovo je neodgovornosti i novinari nose 90% krivice za paniku. Posebno.su mreze i poruke pa svako od nas je dobio neku poruku prijatelja o užasima Korone, intimno.napisano sa.čuvajte se ovo.ubija. Takvima koji su laži širili metak u potiljak treba.
I treba jbt.. Evo jučer me osoba ubjeđuje da je policijski sat uveden, nekoliko puta sam rekao da je to u Srbiji al ni govora... Još se radilo o mlađoj obrazovanoj osobi, zamislimo onda kako starija i neobrazovanija populacija" pada "na te priče kojih je poplava ovih dana i u regularnoj komunikaciji a o širenju laži po portalima neću ni govoriti.
Ispravno...
Ko zna šta je laž, a šta istina? Podrazumijeva se, istina mora biti samo ono što oni govore, ako misliš drugačije bićeš kažnjen.
Za vrijeme korone zabranjene lažne vijesti, nakon korone opet će biti dozvoljene
A sta cemo onda sa Senadom koji pozove gosta Semira Osmanagica i izvalja najludje teorije zavjere o korona virusu, sto je imalo prilike vidjeti milion stanovnika u BiH. I to u jeku najvece pandemije, a znamo kako su Bosanci generalno podobni da progutaju u teorije zavjere, sto je prica za sebe.
Kazu ko ima clansku i ko namjerava na iducim izborima glasati za eSDeoA, da ne moze dobiti virus. P.S.1. Isto vazi i za one sa clanskom HaDoZe i CHCD. P.S.2. Ovim kaznama Klix ce nayebbati.
Eto Stanivukoću belaja !
Laž u samoj najavi. Od kada Lukać govoro ijekavski 🥴
Nek krmak prica o nekakvom bazicnom dogovoru tri naroda. Ne postoji nikakav bazican dogovor. U Daytonu je Cliton spasio Srbe i Banja Luku da ne budu drugi Knin i Marticeva Srpska Krajina. Mogli smo vas preko Save na traktore i preko Slavonije za Srem i Vojvodinu poslati da vas Clinton nije spasio. Tad je Dayton potpisan, i nikakav bazican dogovor nije napravljen, i toga nece biti
@Counterforce Iskreno su mnogi plakali kada smo zaustavljeni a ovi zlocinci spaseni i nagradjeni a isti onda pricaju o herojstvu i zrtvama,nazalost.
U Sarajevu nema nijedan zarazen u Banja Luci 24, eto ko je bolji dio BiH. Jos ste i telekom prodali 2006 pa ste mogli 2008 da onu recesiju nekako prebrodite. Sad kad nova recesija dodje zbog koronavirusa nemate sta vise prodati, ima da travu jedete, ni krmetine nece biti za vas
sreca pa ne citaju blacklisted klix xD