Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krezubi genocidasi na aparatima, nemaju sta da kradu vise a zaduzili se za par generacija unapred. Sad daj sta das.
ahahaha
Kupujmo domace!
Kako to,pa vi nepriznate ni Sud BiH ni samu drzavu BiH
jedino je bitno da se nesto zakuhava, trazenje nacina da se napakosti FBIH i drzavi. Ali sva prava se uredno koriste. ovo treba kontra zadati odmah. Barem kod nas ima materijala za to.
Eto kad se otcijepite, nećete imati ni to što sada imate.
Znaci vise nije ni zelja nego ce se desiti, zanimljivo. A i kada bude tu je Srbija
Ne znam zasto, ali me nekako podsjeti na tuzbe Samsunga upuceno Apple-u 🙈😆
@Mala009 Ne razumijem kako BIH ne može tužiti Hrvatsku za most, a RS može Federaciju.
@fbUser1564867158 E to je zato sto nase “Glavesine” koje nas vode mozda zele da uzmu koji Euro od Eu za sebe, a da gradnju prepuste Hrvatima. Jer ipak iza HR stoji EU , a HR nista ne radi bez EU dopustenja . Kad sam pitala jedne prilike granicara za takve stvari on je rekao sam da oni samo rade ono sto im Njemci, Francuzi i Belgijanci kazu . Tako da je bolje politicarima da uzmu koji euro, nego da prave frku kada znaju da ce izgubiti iako BIH ima sva prava da ih tuzi.
Naravno! Tako se brane interesi svoje zemlje-Republike Srpske.
Jadno je kad imas toliko slobodnog vremena da dnevno napravis 2-3 accounta da bi prosipao suplju.