Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene samo zanima ko kupuje ove obveznice?
mislim da kupci kupuju....
Asa grupacija. ovo ti je moderno porobljavanje Ne treba više sablja.
Srpska je pred bankrotom...bosnjaci treba jos samo malo da budu strpljivi
Može to Mile sam vratiti iz zadnjeg džepa...
Ovo izgleda Duduk prebacio stamparij7 para sa Topcidera koju je Balkanski kasapin koristio 1991 - 1992
Rekao sam ja, da nama republika sumska odgovara. Prvo kao opomena da nikad ne zaboravimo, a drugo kao garant odlaska i rezervat za ljude koji se diče genocidom.
Mi kad tonemo, tonemo gospodski 😂
U crno nas zavise...😔
Zaduzeno 100, iskoristeno 10, podjeljeno 90, ostavljeno sliedecoj vlasti duga 90.. ovo 10 ce vratit odma :-)
pa normalno krediti i krediti -prije su starci ostavljali nesh ispod madraca a ovi novi KREDITE
dodik sve uze sebi a za narod bas ga briga
Mladi iz zemlje bježe izbjeglice se vratit neće ne moraju nek zarađuju nek nam šalju para mi ćemo živit u mraku i jedni drugima jebavat majku
Valja sad kupit glasove pa nas Duduk dodatno zadužuje da bi NAŠIM parama kupio sebi fotelju . . . Lukav i providan je ali eto, da mu se pa zašto i nebi . . .
Sve se ovo radi u svrhe odrzavanja uhljeba u politickom zivotu. I kod vas i kod nas. Dok mladi odlaze, malo stariji zivotare na svojim imanjima a najstariji umiru. Nema empatije i brzinje o svojim najmilijim, a kako ce tek politicari da se brinu o narodu. Vlada pohlepa i egoizam, i samo jedan fini diktatorcic (koji vjernike ne bi dirao) bi ovo sve doveo u red.