Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS se ne protiv NATOu VLAHAHAHAH
Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno
SUPER ONDA SUTRA IDEMO U EU I NATO , NEK PONESU DOKUMENTA IZ BRISELA
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Još kad bi ovo neko pročitao iz UN-a ... Hahahahaha I dalje se smatrate bitnim... Jedino ko se moze obratiti i uputiti pismo, i slicne stvari je MINISTARSTVO VANJSKE POLITIKE BIH ! Dzaba se maskirate iza ovakvih postupaka. Procitana ste prica i na Balkanu i EU, pa i šire..
uzmes ovo pismo i posaljes sad Putinu
@CroCro Takve picice i cekamo da se napokon okusamo 1:1....
Ma komsu poslti u un, on to najblje odradi
Laktaski bivo i dijalog?!? Dovoljno je poslusati njegove mrziteljske izjave, ksenofob i velikosrbin obicni
Gledam sad tviter nalog Dragana Bursaca. Snimak obiljezavanja djurdjevdana kao krsne slave neke brigade vojske Srbije. Patrijarh osvjestava i blagosilja. Cijela ceremonija. Ne mogu da zamislim kakva bi frka nastala da npr Reis ul-ulema Kavazovic ovako nesto i pomisli a ne da uradi u BiH. A ne mogu zamisliti ni u NATO. Ili da na nekom transporteru SPJ iz Sarajeva stoji nesto kao sto je sveti Vasilije na Despotu u B.Luci. I kaze "ugrozeni".
Toliko je bitan ovaj tkz.izvjestaj pobunjenih bosanskih srba,da ce najvjerovatnije zavrsiti u kanti za smece ili u wc umjesto toalet papira.
Vidi ćetalja što bi se vadili a slave zločince i šire se na našoj zemlji.
KOLIKO LAZI...DABOGDA SVI SA SVOJIM PORODICAMA DOZIVJELI SVE ONO STO SMO PREZIVJELI MI SA VASE CETNICKE STRANE...
Jao kako ovo zvuci ovi ne bi mrava zgazili ljudi pa ovi BOSANSKI pravoslavci su za Nobelovu nagradu za mir
ali najjaci su kao - nema centralizacije BiH jer to predstavlja iskljucivu dominaciju jednog naroda (iako taj narod pokazuje da ne zeli vjersku drzavu) ali im RS sa iskljucivom vlascu jednog naroda (i to radikalnog, ikine svetaca cak i na vozilima javne sigurnosti) nije problem, to je kao ok???
Vi niste republika osim toga vi služite sebi i vama bliskim ljudima stoga smetnja ste vi u BiH
"Tvrdnje njenih protivnika da Republika Srpska planira de jure ili de facto secesiju od BiH predstavljaju lažnu propagandu koja ima za cilj da privuče podršku antidejtonskom planu da se BiH centralizuje pod isključivom vlašću jednog naroda", navode iz entitetske vlade." pa mater vam je*em, a centralizacija rs pos iskljucivom vlascu jednog naroda vam nije problem? uusta vas je*emo dvolicna...
Genicidna politika, malo lizing-malo pušing
Jos kad bi vam i povjerovali
Hahahahahahahha gdje su vam Principi hahaha nula ste joj živote pazi ovih kako se okreću. Do jučer neke pokazne vježbe pa šta je sve Mile kakvim pogrdnim imenima nazivao EU zvaničnike pa NATO a gledaj ovo danas "nismo mi bogami i odsad ćemo slušati kao psi"
Piši kumu Gliši, javi kumu Savi
Mora da je Dobrica Ćosić sastavio pismo....