Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti nemas pojma o povijesti. sjeti se austrougarske gdje su se bosnjaci nastojali pokazati kao najlojalniji narod okupatoru (navikli iz turskih vremena). austrougarska ih je za to debelo nagradila a srbe je debelo kaznjavala. austrija poklanja sandzak turcima, jer je bio prezaostao i previse bi kostao. rusija tada kaze \"odgadjamo rjesavanje srpskog pitanja u bih za bolja vremena\". eto sad su rijesili.
raso svoje ideje i planove mozes iznosit i provodit samo u srbiji.....rs je na pragu nestanka....za tebe i takve kao ti lako cemo se pobrinuti.. za BiH bez rs
to vi mosnje najbolje znate iz iskustva ;-)))
jadni mali iskompleksirani mladiću... možda da prestaneš posjećivati ovaj portal, sigurno ćeš naći neki koji ti više odgovara.... recimo vojkovići-x.com
Poturice pogledajte ovo.Četnički korijeni Željka Komšića.www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/87151/Verovali+ili+ne%3A+Četnički+koreni+zlatnog+ljiljana.html
NACISTICKI FASISTICKI LOPOVSKI PRE-gnojer!BiH4EVER!
Samo tako gospodine ,poshtovani presedniche,pokazi im i zube ako treba,a i na sledecim izborima zasigurno glasamo samo licno za tebe i tvoju stranku ,jer si se pokszao i dokazao kao jedan od naiskreniji,posteniji i posebno hrabrim i da svakome u lice ocitas upravo ono sto i zasluzuju,dok svi ostali drhte i strepe od svakoga i to bez ikakve potrebe-samo cesh trebati u iducem mandatu prvo da ocistish svu tu bagru oko sebe sto,samo labrnjaju a nikakav doprinos i ucinak ne ostvaruju,Nesto nisam mnogo odusevljen ni sa predsednikom [RS-e],jer mnogo je vise obecavao u kampanji a vrlo malo ili skoro nishta nije josh uradio,ali to je licno bio tvoj izbor a izgleda i veliki promasaj ! Pozdrav za \"REPUBLIKU SRPSKU !
Moze li proc dan bez ove genocidne njuske.
PLJACKAS SVOG NARODA, treba vratiti nezakonito stecenu imovinu.
PLJACKAS SVOG NARODA, treba vratiti nezakonito stecenu imovinu.
Stari moj, ja sam roden u Hrvatskoj, a s BIH nemam nikakve veze. Porijeklom sam iz Zagreba i Like. Sto se tice udzbenika, ne vidim nista sporno u tome da su u Hrvatskoj tiskani udzbenici za nastavu na hrvatskom jeziku, mada ih je trebalo odobriti vase ministarstvo prosvjete. Ne znam zasto se bunite protiv hrvatskih deviza, pa bolje hrvatski dinar nego (ne)konvertibilna marka. Inace, napisao sam da su zlocine u sredisnjoj Bosni pocinile obje strane podjednako, ali vi o tome niste informirani. Procitaj knjigu Zlocin s pecatom, ima za skinuti na netu.
@Ja Pojeo govno prvi.
cuj nikad jaca a nisu mogli skupiti za penzije... jesam se naslusao viceva kad sam bio u banja luci neki dan na njegov racun... tamo ga samo seljaci vole... svako ko je normalan gradjanin mu se smije iza ledja jer ne smiju javno... jadno...
@fen Razumim,ali ti dobro znas da Dok se zalaze za troclano predsjednistvo,a ne za drzavu sa predsjednikm.Ne tvrdim da na takvim nekim izborima Dodik nebi bio izabran za predsjednika BiH,ali on fura drugim kolosjekom iak ja njega vidim samo kao kriminalca i ne samo njega vec komplet vladajacu strukturu u BiH. Ja tebi pricam o politickim i vojnim ciljevima HDZ-a i HVO potpomognuto HVkao i politikom F.Tudjmana.mozes li mi objasniti kako je dospjelo hrvatima u BiH 100000 udzbenika,kako je uneseno i stavljeno u promet kao zvanicna valuta milijardu hrvatskih dinara,kako je naoruzano HVO i kako si TI iz BiH dospio u HRVATSKU?
Ej Dodi, jednostavno me libo ckura za tebe! JEDNA SI JEDINA BOSNA I HERCEGOVINA! PS: nije ispravno reci Republika Srpska, treba reći onako kako i jeste, Entitet republika Srpska.