Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvećala mu se familija !!! Ne mogu svi stati u manji !!!
Da povuce jabuke iz sincicevog vocnjaka na pijac, a i krme pride!
gdjeje nestala solidarnost
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
aaaaa zato je tražio 10% da se svi Srbi odreknu od plaće Pa tako reci trebam novi kopterčić Jel treba večera - ne treba i onako je loša za zdravlje. Mile nemoj se brinuti podržavamo ovu kupovinu Bošnjaci su uz tebe- samo nastavi za 2 godine će srbi pokrepati od gladi a ti ćeš imati space shutlle.
Koliki je Dug mogli su jaći bit neg SAD😂..
Poceo vucic dovlacit ruske MIGove u Srbiju, odmah Dodik pokusava zadrzat ditsm helikotercicima...
Zna Mile šta valja , helikopter sa krevetom he he
ma lose se vozati A8com....treba prec na novi level pisanja po sirotinji
Fakat ne kontam građane manjeg BH entiteta. Pa ovaj ih voza kako stigne, a oni samo klimaju glavom i viču jes,jes. Za kifle nemaju, sirotinja živa, ali vožda ne diraj, može sve što poželi. Ma svaka Vam čast sugrađani!!!!
Nabavio da moze pobjeci kad ga azajme hahahaah
predložio bih bakiru da kupi protivavionsku odbranu
Ovaj krmak ga nevadi...
Ima se može se, dok je kredita bit će abd i avion a to što ljudi nemaju šta da jedu, što rs u dugu par milijardi, što se fabrike bolnice zatvoraju to je ne bitno. Bitno je da dodik kaže rs je država i eto budala uz glas viču dodik je Bog. ej budale kad će te doc pameti i jebat mater i dodiku, bakiru i covicu mater !?
Valja se osigurat ako SIPA zakuca znači kako se EU približava i njemu se približava Zatvor
Sa njim ćemo gadjati Bakira
Da si kupio za bolnicu nebi Ti rjeci rekao a ovako ebem Ti save iznad 20 godina idiote u crno nas zavi
Prvo se inforimisite da je samo sa ovim manjih helikopterima spaseno desetine zivota iz manjih mesta kojim su prevezeni blagovremeno do veci bolnicki centara. Kada budu pozri negde posluzice sigurno u prave svrhe, kao i u slucaju poplava. Naravno lako se sprdati i glumiti mangu po portalima. Verujem da vas pola niti ste zaposleni niti imte dana radnog staza, ali ste zato iskusni u pljuvanju.
Ti ili si dala'bu ili Dodikova ljubavnica,sta ti to radi te tako razmisljas
Jad i cemer.