Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIME SE BUDALA PONOSI, PAMETAN SE STIDI !!!
To su pare svih građana RS, pa i onih koji su bili žrtve osuđenih kriminalaca ... pitam se hoće li neko odgovarati za ovakvu zloupotrebu i hoće li ih neko od njih tužiti ?!
Mogli su vala komotno zaokružit na 1.300 kaemova!
Zamislite kako je ovo bilo pročitati muslimanima koji su izgubili u ratu najmilije od strane ovih genocidaša i to u vrijeme Ramazana koji su možda imali skroman iftar jer nemaju,a ove nagrađuju sa 1300 maraka. Nisam nacionalista al' što je previše previše je.Bruka i sramota!
Nedaju genocidaši svoga genocidnog vodžu.
Nista cudno pa valjda su nam svima poznati njihovi slogani i parole svi smo mi radovan ili svi smo mi ratko mladic, rijetke istine kojima treba cvrsto vjerovati a koje dolaze iz manjeg entiteta.
koja sramota
sramota..
Gen je to genocidni.......
Fidija...
Ne kontam dokle ce ovi u rs-u da trpe svoje vodje, dok oni gladuju, dodik i co njihovim parama placaju ratne zlocince. Da nije zalosno, bilo bi smijesno.
Mozda je bjeda ali nije losije nego kod vas:I ko u REP SRPSKOJ gladuje???Gledaj nas bolan sve visiko i debelo .
Pored toliko gladnih i nezapislenih oni izdvajaju pare za optuzenike koji su se dovoljno nakrali u ratu,e moje ovce samo vi podrzavajte ovakve i njima slicne pa necete imati sta da jedete ni vi ni vasa djeca.
zato sto su sad tamo isti ljudi kao ti zločinci, njima je dosta kad im obećaju da će se republika šumska odcjepiti od BH, taman za kruha ne imali.
možda im je prošao listić za vikend?
Skromno, ali od srca.
Brkica bi bar zasluzio da mu se uplati.
Jeli to da imaju mito dati strazarima da im progledaju kroz prste za neke stvari.Sto ce im ove pare oni su puni ko brod koliko su se nakrali u ratu da im i praunucad mogu zivjeti.Doduse Mladic nece to docekati od kcerke koja se ubila jer ga je Bog kaznio za njegova nedjela na najgori moguci nacin a tako mu i treba pocrkali u zatvoru dabogda.
malo džeparca za ne-daj-Bože
@Jasmin28 zašto bih?
@Jasmin28 a zašto bih?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)