Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametni ljudi školuju buduće skijaše, a ja pitam ovov iz ZOI-a što ste ukinuli najbolju kartu sa tačkicama...kaže lik: Nije skijanje za svakoga, fukara ne skija.
i sarajlije gore idu dase sjete granata.a toje ljepotica rs.drazeim gore trosit pare
U ovakvim stvarima želim da se takmičimo. Ove godine neka pobijedi RS, sljedeće FBiH i tako redom.
To bi bilo dobro,ali bojim se da bez budzetske sise jednu sezonu nebi opstala...rupa je to bez dna drug
Svaka čast. Šteta što Bjelašnica i Vlašić zaostaju po mnogo čemu. Trebalo bi se nešto uraditi, makar ono osnovno, jer će se uloženo vratiti. Danas na Vlašiću extra vrijeme, al posjetioci čekaju satima u saobraćaju.
Noravno i onda nek se privatizuje ako vec nije a gradjani RSa nek ulazu pare u privatne dzepove!!!Nazalost RS je postalo doo ili drustvo jednog lica!Tugaaa
Jahorina je nasa olimpijska ljepotica. Od Sarajeva i treba da naprave pravi svjetski skijaski centar (u narednih 20+ godina), imamo odlicnu reklamu, a to je ZOI 84, planina na svakom koraku: Jahorina, Bjelasnica, Igman, Trebevic...graditi sadrzaj, prosirivati kapacitete smjestaja, a i ski staza...uz dobru volju mogu se cuda napraviti.
Sad najavljuju da imaju plan da naprave plan.. 😂😂
Iluzionisti, ni Hudini nije ravan...a
Sreca vasa sto niste vise u rukama Zoi 84.
@BosnjackaUtvara Đikane, ne laprdaj.
Jedna od ljepših sarajevskih planina.
Kad bi cijene i plate bile normalne , lako bi zavolili sve