Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad mi nije mi žao što sam potpisao za opstanak ove bolnice. Osjećam da sam uradio nešto veliko za svoj grad. I ja sam potpisao i opet bih. Veeeelika podrška mojim i našim doktorima u ovoj bolnici.
Ja kad vidim ovu tupavu, napadnu, iritantnu žbljohu nemam nafake heftu dana. Ona se u funkcionisanje medicinskih ustanova razumije k'o Mara u kriv k. A da ne spominjemo drskost slikanja i šepurenja, predstavljanja renoviranja kao ličnog projekta a svaka marka uzeta iz budžeta kojeg pune građani. Pocrkali majkama u najgorim mukama :-**** poyyy
huleta za ministra kulture
Napokon lijepa vijest imamo Bolnicu koja funkcionise u svrhu pomoci gradanima, naravno uz zalaganje Predsjedavajuce Babić i Direktora Kravić bez njih ne bi bilo uspjeha..
Odvratni ste SBB-ovci. I to što ta pjevačica preusmjerava novac u bolnicu sada kada je tamo vaš SBB kadar. Boli vas za zdravstvo, jedino za medije i botove.
I ova Babicka trci samo gdje su pare i gdje joj mozda moze zatrebati
superzena, zena koja je u stanju da otpjeva himnu koja nema rijeci :D seljanka polupismena...
SAD CE DA NAVALE SBB BOTOVI PREDVODJENI SDPOVCIMA DA BRANE SVOJE KOLEGE IZ STRANKE! SEBIJA RULES!
Jah
Pomislih da je na slikama Ana Babić, a ono neka žena sa pijace ispod Ajfelovog mosta.
Au, što su navalili ovi Fahrovi sa minusima. Draže im dati minus političkom neistomišljeniku, nego unaprijediti ekonooooooooooooomiju. :D :D :D
sad Sebija ne valja ????
NARAVNO DA NE VALJA KOBRA PRAVA NESPOSOBNA AKUSERKA
Otpjeva li himnu?
To Zlaja jarane, ko je branio drzavu taj je i gradi!
Svaka čast za Vojnu Bolnicu tj Državnu Bolnicu kads te se oporavili od NESPOSOBNOSTI I TIRANIJE KOBRE IZETBEGOVIĆ i krenuli dalje, vi ste primjer kako se može krenuti dalje kad se ZBACI SDA LOPOVSKA ČIZMA I OTROV KOBRE SEBIJE BRAVO SAMO NAPRIJED i lijepo je da u Sarajevu postoji bar jedna kako treba BOLNICA.
sta pricas gluposti , Sebija je to dovela u red , nije ti babo braboncic sigurno
To je tvoje vidjenje stvari SDA UHLJEBU I BOTU razumljivo kad su ti u zelenoj centrali isprali mozak pa od SEBIJE KOBRE I ZBLJOHE vidis princezu
Bas,,Scepina ofajla,,ko i Scepo Kepec.😁
Kako god Scepo ga moči a tvoj Bakir ga drka zato mu i udari u glavu pa nezna gdje udara a i ja bi ga treho od pločice da mi je onaka zena ustvari KOBRA, valja onu ZBLJOHU gledat svaki dan i svako jutro kako palaca racvastim jezikom kssssssss SEBIJA KOBRA
@Derim I umajali su i u Azru. Puno njih. A mozda je,,Scepo Kepec,,dobar na,,djoki,,. Trba ga uputiti na ocjenuVladiki Kacavendi,da bi znali.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
šćepin adut iz rukava, on nasstavnik likovnog ona muzičkog a jusko nastavnik fizičkog. Sranka im isto zbornica :)
Hajmo nastavničko vijeće tri, četiri sad :trala-la, trala-la, kist,kist,slik..
Nananaaana nanaaa heeeej goodbyee