Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali kakve koristi i od remonta kad je lift u ocajnom stanju.Valjda se gleda interes gradana treba da su zahvalni sto ce se skroz obnoviti.Super
@pullbear80 Gdje si ti matori jarce prije zabijao?!
Oce kriminalac Ajnadzic da se ugradi u cifru Polahko samo doce ti sve na naplatu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa bar mi koji svakodnevno tu prolazimo znamo u kakvom je katastrofalnom stanju lift.U voznom vise nije stanju a ne kamo li da se remont radi.Hvala sto brinete za stanovnike Ciglana
@Faraon11septembar sve propalo. Komplet zamijeniti sve. Svaka cast
@Faraon11septembar, koliko je svima nama poznato ti prolaziš nahorevom kroz blato i balegu, ali zato ovdje serendaš po dužnosti u korist kosovca ajnadžiću.
Konacno da se ovo realizuje vise, da mogu ko insan doci do zgrade, hvalaaa Opcini sto brine za nas
Sve volontere koji su na ovom forumu iz općine centar a u funkciji rogonje lagano ih popišam
Svaka podrska, mi iz naselja dajemo veliku podrsku ovom projektu
Defiitivno da treba ovu pricu dovesti do kraja i uraditi ono sto je najbolje za gradjane a to je sigurno novi lift!
Vrijeme je da se neke stvari skroz promjene i nove naprave, nista od zakrpljivanja. Samo novi lift uraditi, to je najbolje rjesenje.
Dajte zavrsite tu pricu i rijesite ljudima problem dok im dusa nije izasla na nos od vendranja.
Naravno da treba da ga preuzme neko ko je finansijski stabilan, a ne kokuzni Gras.
Ma kalav remont. Pravilo glasi: Bolje je kucu srusiti i praviti novu nego staru krpiti.
Odlicno, lift ce biti od velike koristi stanovnicima Ciglana.
I treba ga promjeniti jer je u haos stanju otako znam za lift, dobro ce doci svim stanovnicima ciglana, Opcima Centar pokretac svega, samo neka se gradi
Lift vec godinama predstavlja problem stanovnicima Ciglana i bilo bi super da se napravi novi,prije svega ce znaciti starijim.
botovi uništeni danas
Pohvale za namjere Opcine...ali sramota za GRAS da je ovoliko zapustio ovaj lift.
Potpuno se slazem da se izvrsi kompletna rekonstrukcija lifta. Ipak je lift na vidnom podrucju, koristan velikom broju stanovnika, a stanje u kojem se nalazi je ocajno. Nadam se da ce se projekat sto prije realizovati.
Lift je u ocajnom stanju, katastrofa. A jako je neophodan ljudima koji zive na Ciglanama. Ipak se tu ne radi o malom broju stanovnika tako da mi je drago sto ce se dio sredstava izdvojiti za lift.