Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to da su normalni ljudi savjetovali bi ljude da ostanu kuci da obavljaju namaze kuci jer to je svrha valjda zastiti ljude a ne biti u masi
@gooUser1580667610 pa savjetovali su idiote jedan
@nicaze idiote jedan i idiotima kao ti strogo zabraniti komentarisanje.strogo zabraniti i zatvoriti sve vjerke objekte dok se ne smiri situacija ali kako bosnji objasniti jedimo glavom kroz zid
Kad kladionice zatvore onda ću biti zabrinut
Može se dzuma klanjati i kod kuće
Ja bih klixu preporucio da blokira komentare na vjerskim objavama ovo nema smisla nikakvog sta zelite postici obracam se klixu.
Ovako rade normalni i savjesni ljudi: "U Sloveniji i Austriji otkazane su molitve u džamijama, a Islamska zajednica u Hrvatskoj će vjerojatno otkazati okupljanja sljedeći tjedan. "
“Svako živo biće će smrt okusiti! I samo na Sudnjem danu dobit ćete u potpunosti vaše nagrade, i ko bude od Vatre udaljen i u Džennet uveden – taj je postigao šta je želio; a život na ovom svijetu samo je varljivo naslađivanje.” (Alu Imran, 185)
Sad ljude još više privlaći džamija ako je i smrt ,od boga je, ha korona ha nešto drugo to se zove kader fgrovci
džuma sa okusom korone... danas sam konačno imao parking
svaka vjera je takva, kad test dodje evo u ovom obliku kao virus niko ne vjeruje u boga. Svi se okrecu znanosti. Nike ne kaze "molite se vise"
PARADOKS KAO I GROMOBRAN NA MUNARI ILI CRKVI
Kaba zatvorena, a naše džamije i dalje pune. Ovo je izuzetno neozbiljno od strane islamske zajednice. Sve džamije su trebale biti zatvorene dok ne prođe kriza u vezi korone.
Ako su zatvorili škole, vrtiće, univerzitete zar ne bi bilo logično zatvoriti i vketske centre!? Svi oni koji misle "nema korone na Allahovom putu" ili "Allah će nas spasiti" su idioti i debili bez mozga. I da #smrtfašizmuslobodanarodu #titojenajveći #komunizamzauvijek da unaprijed znate kojem roju pripradam
Kazniti odgovorne,a posjetioce u karantin na 14 dana.Dosta populističke šuplje priče.Čuj ti samo prioriteta zatucanog naroda tugo moja!
kakvi glupani, citav svijet izbjegava okupljanja, a ovi svjesno hrle da sire virus. namaz se moze obaviti i kod kuce, ali bitno je izgleda biti vidjen
Kjafiri na aparatima
dok je ovaca bice I vune
Hocete li posjetiti druge bogomolje, drugim danima kada se vjernici okupljaju, ili ste to danas ciljano ucinili sa islamskom populacijom, predstavljajuci ih kad problematicnu masu i remetilacki faktor, sto je danas trend??