Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jučer gledam "gradilište" tramvajske stanice na Nedžarićima... Majkom vam se kunem, trojica od kojih dvojica stoje a treći mete neki pijesak. Ako je zbog toga zatvorena jedna saobraćajna traka i ako je to ta dinamika radova onda jbg
opet bolje od sda, kod sda bi sva trojica kuci bila, a kadar bi pare uzimao
Za prugu nisam siguran,al ono kako radite tramvajsku je bruka....prije pola sata gledam 3-4 radnika istovaraju armaturu rucno,bas onako pozurili taman do 4 da zavrse,pa rahat kuci... To se organizuje rad u tri smjene i zavrsi za 7 dana,nemoj da ste smijesni
APSOLUTNO se slazem cirjus id rada ...pa ce ko i na Otoci u Junu naredne godine biti zavrseno...cirkus
Pa stanica do decembra.... nisu normalni. Jedan mali baget stoji u rupi 7 dana sve isto.
Svaki dan pređem na jednom djelu Gdje je izvađena pruga. . Ništa ne rade . ima da kasne duplooo
LOPOVI! Svi odreda! A mediji prenose vase baljezgarije bez da bar jedno pitanje postave, obicni hamali.
Mene brine što su skinuli kompletnu prugu, a nove nema.
“Izgledno je da novom prugom, kao ni novim tramvajima i trolejbusima neće upravljati GRAS, odnosno da ova infrastruktura neće biti registrovana na ovo preduzeće zbog dugovanja od više stotina miliona KM. “ —— je li to znaci da ce narodnim parama popravljat infrastrukturu a onda sve predat u ruke nekom privatniku? Fino, fino.
Bitno je početi, kada će se završiti NIJE BITNO. Gradani mogu čekati. Pod hitno na kurseve Project management. Ili prepustite posao onima koji znaju.
Kada uzmemo u obzir da je ovaj konobar najbolji ministar ove nakaradne, lgbt, mtel vlade onda mozemo shvatiti zasto nema rezultata.
trenutno tri covjeka radi na stanici a nikoga nema na dionici pruge nedzarixi ilidza vec 7 dana
Trojka, najvece razocarenje poslije dejtona.
pa evo neka dodju klixaši da rade
Stare sine ce ministri razgrabit i grasovci.Prodat svako je zeljezo poskupilo.Dajte molim vas cuj na licitaciju.hahaha
Dvije stvari u Sarajevu rastu . Guzve, Steta i ego Elvedina Konakovica. To su 3 stvari. Smanjuje se broj raspoloživih parking mjesta besplatnih i oni koji se plaćaju.
Šteta je baš šteta.
Planiranom dinamikom kaže ministar sa cijenjenom diplomom uglednog univerziteta sa Sokoca.
Ovo sigurno neće biti gotovo do kraja oktobra kako je planirano i to je sada sasvim jasno. Ono što meni nije jasno kako to da kad je SDA na vlasti i sličnu glupost uradi svi komentari budu na fazon-lopovi, Bakir,Seka i ostalo - a sad kad SDP ovo uradi niko stranku ne proziva ni njenog predsjednika . Ja sam uvjek za kritiku ali pošteno a ne navijački. Gosodo botovi sa sviha strana prozvani ste-objasnite!
Slažem se da ovo kasni IAKO NISAM BOT NI ROBOT, slažem se da ovo ne valja i da nema opravdanja, slažem se i da ministar Šteta zbog građana treba barem jednom sedmično brifing na TV šta je urađeno a šta nije,ali isto tako treba neko podnijeti račun za prvu transverzalu.