Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pojma ti nemas ampak.ima li teme koju ti ne komentarises?vjeruj da mi je zbog tebe i takvih kao ti onemilio ovaj portal!!!
@Xampp u redu ali kako objasniti da jedino kod bosnja, na cijelom svijetu, postoji slijedeci apsurd: jedna ulica nosi ime posljednjeg bosanskog kralja a druga nosi ime islamskog okupatora koji je posljednjem bosanskom kralju odrubio glavu ?! nije li to poprilicno kontradiktorno i apsurdno ????
Kad mogu ulice kojekakvih četnika i ustaša može i Sultan-Ahmedova. Ne sviđa vam se? Pa Bože moj, preselite negdje drugo i mirna Bosna.
Улица султану који је окупирао Босну!!! ПОД ХИТНО независност Српске Републике а то и Хрватима препоручујем.
bosnje su jedini \'narod\' u europi koji slavi svoje okupatore ... jadno i mizerno, tito dragi !