{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


FOTO
/
Rekonstrukcija objekta za smještaj Disciplinskog centra za maloljetnike

S
22.3.2011. u 12:31
0
4
Rekonstrukcija objekta za smještaj Disciplinskog centra za maloljetnike
0
Rekonstrukcija objekta za smještaj Disciplinskog centra za maloljetnike
Ministarstvo za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice Kantona Sarajevo i Zavod za izgradnju KS zaključili su sa građevinskim preduzećem "Unigradnja" d.d. Sarajevo Okvirni sporazum i Ugovor za izvođenje radova na dogradnji, nadziđivanju i rekonstrukciji poslovnog objekta u ulici Jukićeva bb, namijenjenog za smještaj Kantonalne javne ustanove Disciplinski centar za maloljetnike.
Izvođenje prve od tri predviđene faze građevinskih radova na pomenutom objektu započelo je sredinom marta, a završetak radova očekuje se u prvoj polovini 2012. godine.

Na ovaj način Ministarstvo za rad, socijalnu politiku, raseljena lica i izbjeglice Kantona Sarajevo će obezbijediti Disciplinskom centru za maloljetnike adekvatne smještajne kapacitete i optimalne uslove za kvalitetan rad u novom namjenskom objektu koji će ispunjavati sve utvrđene standarde u radu sa djecom sa poremećajima u ponašanju.


Paralelno sa navedenim aktivnostima resorno Ministarstvo intenzivno poduzima i druge mjere iz svoje nadležnosti s ciljem proširenja obima i kvaliteta usluga, te potpunog uređenja oblasti rada sa ovom kategorijom korisnika, saopšteno je iz Pres-službe Kantona Sarajevo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: