Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlazeći KOS-ovac Ajnadžić zna da mu je kraj mandata na narednim izborima. Lopovluku i bahatosti dolazi kraj!
@Antiboot Inspekcija Opcine Centar radi punom parom i cini mi se da se niti jedna institucija ovako snazno ne zalaze da sve bude legalno i u skladu sa zakonom,kao sto to cini Opcina Centar.Zaista sve pohvale sto i administracija na celu sa nacelnikom Ajnadzicem od Centra ne prave vasar nego jedan evropski i svjetski dio grada
@Antiboot Sve sto nacelnik Ajnadzic uradi ovi komentatori pokusavaju sabotirati i predstaviti negativno.Pa mozda vam iole uspjeva na trenutak da to virtuelno propagirate,iznosite svoje misljenje i huskate narod.Ali stvarno stanje na terenu je nikad bolje i nikad vise u korist nacelnika Ajnadzica.Antikampanjom mu radite jednu zaista jaku kampanju-hvala!
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
ozbiljno pitanje, kako se postavlja ovoliki klinac nasred grada bez dozvole? zna li mi neko objasniti?
@hajmosad još bitnije HOĆE LI NEKO ODGOVARATI , IĆI U ZATVOR, NA SUD... Ma opština Centar je važnija od 100 opština reče jednom neko DA KORISTIŠ
To je kadar SDA. Cetnicki oficir koji je iz Lukavice prijetio Gradu Sarajevu da ce nas pobiti. Nacelnik opstine Centar to je bakirova okolina. Zenica place za ovom felom.
Sda botovi svi hvalite Ajandzica a niko ne govori da je morao odgovoriti na poslanikobo pitanje!!! Eto on se sam sjetio da ukloni pano. Koji mentalni sklop moras imati i glavi da PODRŽAVAŠ IZDAJU VLASTITE ZEMLJE. El KAKE revizija i UBLEHACI sjeme vam se zatrlo
postavljaju bilborde da mogu lijepiti svoje telece glave po njima kad krene kampanja
Ma nema sanse da se ovoliki pano postavi bez znanja opcine. To mozete nekom drugom pricati. Samo nisu stigli da nam stave sliku nasmijane Sebije ili Asima Sarajlica :-)))
SDA glodare i glasace treba javno lincovati, sve jednog po jednog.
@MiliMojiMilovaseMene nas tako podržavajući EL KAKETA PPDRŽAVAJU PROPALU REVIZIJU!!!!!!!! Zamisli mentalni sklop bota. Fali tu puno toga sda ovce BLEEEEEEEEEEEEE Vice vas babuka
Pa brate kakav je ovo clanak. Postavljena slika, nikakvog smisla sa tekstom. Niti objasnjena niti nista. Pa Bgm sad kad citam Klix ima osjecaja da citam Facebook postove
Logičan potez i realan. Šta bi trebalo, sad kad neko odreagira i uradi ispravi nečiju grešku treba da se okomimo na tu instituciju. Ljubomorni i iz drugih opština, Centar je vodeći, tako će i ostati.
Ovo je savremena paradigma diktatorskih rezima: Sjeverna Koreja- Kim Yong Un, Albanija-Enver Hodza, Rusija-Staljin, Spanija-Franko etc. izaberite dvojnika stranki SDA po mjeri koju itekako zasluzuje, samo sto ovi drugi rezimi koliko toliko drze do obarza i casti kad je u pitanju lopovija.
Kao i do sada Opcina nastavlja sa uklanjanjem neovlasteno postavljenih panoa i kontrolom zauzimanja javnih povrsina na svom podrucju.
Na stranu marketing, ali vizuelno stvarno lose izgleda. Ne znam kako su mislili da ce im proci bez dozvole, sreca pa su iz opcine brzo reagovali po pitanju uklanjanja.
Nadam se da ce navedena firma drugi put ispostovati sve procedure,svako nepostivanje propisa treba biti sankcionirano.
Veoma dobro da ce biti poduzete sve potrebne mjere nadleznih i da se uklanja sve sto je bez dozvole i narusava izgled grada.
Nema sumnje da se u centru vodi racuna da je postavljanje reklamnih panoa u skladu sa zakonom i jedino uklanjanjem se moze stati u kraj ovakvim slucajevima.
TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ. MOŽEMO MI MAHATI UŠIMA I LAJATI KOLIKO GOD HOĆEMO. OVU KLIKU NIJE BRIGA ZA OBIĆNE LJUDE.
Svi postavljeni sadrzaji koji nemaju potrebna odobrenja trebaju biti uklonjeni,mislim da Opcina Centar veoma dobro i intenzivno radi na rjesavanju ovog problema.