Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ste se ufutali sa tim vizama??? I da vam ih ukinu, gdje cete u guzicu, kad se nema para? Bil bili zadovoljni da Reis hoda poderan i tako nas predstavlja po svijetu??? Pozz
donijece nam dobri reis svega:)
Nije vam, gospodo, Reis kriv što nemate slobodni vizni režim. Nismo vam krivi ni mi iz dijaspore koji svake godine upumpamo u BiH 2 milijarde eura na različite načine. Nije vam kriva ni međunarodna zajednica koja vas godinama hrani kroz razne pomoći i projekte. Krivi ste sami što stalno birate iste lopove koji vas lažu i pumpaju nacionalizmom. Vi im dajete na taj način diplomatske pasoše i sve ostale privilegije. U zemlji u kojoj živim ne bi ni dana bili na funkciji kojekavi Brankovići, Silajdžići, Bičakčići, Dodici, Špirići itd. Ovdje bi oni sami odmah podnijeli ostavke. U BiH neće. Ali, ima i za to lijeka. Treba ih istjerati iz njihovih ugodnih brloga. Srdačan pozdrav. Sudbina je u vašim rukama.
Uvaj voli samo da doljeva ulje na vatru
dakle i zvanicno smo postali JEDNA OD \"50 zemalja svijeta sa većinskim muslimanskim stanovništvom, gdje je islam oficijelna religija. \" Cestitam, j*b\'o nas jest kralju, ovdje niko ne konta da muslimani nisu većina u BiH, nego kršćani (jesu dva obreda: katolici -zapadni i pravoslavci istočni obred)!!!!!!
Pa de ga živi bili, dragi gospodine, vodite tamo gdje Vi živite...Vi dijasporci ste svakako veći Katolici od Pape, pardon, veći Bosanci od nas ovdje.Isto važi i za Pravoslavce i Katolike iz BiH, vodite Vladiku i Kardinala. Sva trojica se svakako više bave politikom nego vjerom, a nama politike i politkanstva na vrh glave. Dok mi nemamo posla, nemamo za liječenje, za školovanje djece, naše \"duhovne vođe\" prosipaju šuplju i žive u izobilju. Gospodine, puno pozdrava od nas iz BiH, koji čučimo sa našim pasošima kao u kavezu jer između ostalih i naši vjerski poglavari stalno nešto brljaju sa političarima, dovode nam ekstreme raznih vrsta: vehabije, četnike, ustaše, ljude optužene za ratne zločine....zbog toga smo mi u izolaciji, dok oni putuju sa diplomatskim i drgim pasošima.
Draga gospodo, vi što prodiskutiraste tako arogantno i nipodaštavajuće ovaj važni poziv za našeg uvaženog Reisa. Ne znam koje ste vjere i ne zanima me. Ja sam musliman i vrlo sam sretan što imamo ovakvog Reisa. Osjećam se ponosno kad čujem da tečno govori engleski jezik i \"rame uz rame\" sa katoličkim svećenicima diskutira svjetske probleme religija, te važnost bosanskih muslimana u evropskoj zajednici. Neću ulaziti u vaše malograđanske i čaršijske ćarke (kakvo mu je odijelo, šta njegova hanuma radi i sl.) jer je to ispod svakog nivoa komentara o čemu bi se trebao pobrinuti onaj koji \"pušta\" komentare na portalu. Živim u dijapori i godi mi što se s uvažavanjem piše o našem Reisu. Vrlo mali broj naših političara (mogu se nabrojati na prste jedne ruke i još da ih ostane slobodnih) ima neko ozbiljnije mjesto u natpisima ovdašnje štampe. Uglavnom su oni u masi (pluralu) i vezani za loše poteze, nacionalizam, lopovluk itd.
Što, jel ja to ako nemam muža nisam dobra žena? Muž mi poginuo i umjesto da se preudam i dovedem djeci očuha, radim, hranim i školujem svoju dječicu..Zar samohrane majke ne mogu biti hanume? A dotičnu g-dju i g-dina poznajem od ranije, dok g-din nije bio visoki funkcioner i znam o čemu pričam. Poz.
http://www.youtube.com/watch?v=Mhw8RwJIhiE&feature=channel_page E yo, go MUSLIMANI go!!!
dakle i zvanicno smo postali JEDNA OD \"50 zemalja svijeta sa većinskim muslimanskim stanovništvom, gdje je islam oficijelna religija. \" Cestitam, j*b\'o nas
Sace bosanski m. da postaju svasta o rejsu. Cujete li srbe da postaju za dodika nesto slicno???? Alo osvjestite se !!! Personally, I like him very much.
@haru... kakav KOS, sta bolan tu bulaznis? Jos ces reci i da si musliman.
@hanuma, ocito bi ti bilo draze da je rejsova zena na tapetu, al nema veze, ti to sama postavis pa sama dajes komentar... A daleko si ti od hanume ako sama svojoj djeci zaradjujes. Dje ti je muz ziva bila? -Prosjecna bosanska zena ima muza. Kad Lipovaca bude rejs onda se javljaj.
vidim strašno mu jeftino odijelo!! jašta sirotinja cerić smajkić makić a 2 od 3 optužena da su radila za KOS šta li pripremaju
Je li sa njim i njegova ženica,\"oličje bosanske žene\"...bila bih i ja oličje da ništa ne radim i živim na visokoj nozi,putujem na tudji račun, nosim berndirane stvari....Ma šalim se, zaradim ja i sebi i svojoj djeci i niko me ne izdržava ni iz kakvog budžeta i više sam ja oličje prosječne bosanske žene, jer većini je tako kao meni, a ne ovoj hanumi... Ne kontam, što je ovako \"evropski\" obučen...a vodi sa sobom i bihaćkog muftiju, ma trebao je povesti Lipovaču u znak zahvalnosti za donaciju za RIS