Komentari (403)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao komentara majko mila, katastrofa, neznas u kojem je vise zla, mrznje, neznanja, politike, idiotizma. Zasto sam se rodio ovdje pored ovolikog normalnog svijeta???? Nema tu buducnosti, to je sve vise i vise ocito.
Kolinda se slikala sa ustaskom zastavom pa onda daje sebi za pravo da nekog kritikuje na racun ekstremizma ma ko to bio..Hrvatska drzava javno i preko medija podrzava fasizam,to normalna osoba ne moze shvatiti zdravim razumom.
avazoviću, be beri brigu o Kiti, najpreče ti je da počneč oslobađati "Islamsku zajednicu u BiH" od kvislinško-kriminalnog terora Izetbegovićevih "Mladomuslimana", tj. klerofašista. Usuprotnom: I to čim prije, jer su skoro realizirali njihov cilj, tj. bosnocid (genocid + etnocid).
Pritisci,ucjene i laži. Sramotno ponašanje nekih Hrvatskih političara.
Ustaska nacionalistkinja skrece sa problema
E moj REISE. Nakon Dragana Čovića Ćirilice i Sejde BAjramovića UPRAVO musliman Rasim LJajić je najuspješniji VELIKOSRPSKI 2 projekt ! Sakrio DOKAZE O UČEŠĆU SRBIJE U SREBRENIČKOM GENOCIDU ! NAžalost RAsim nije sam, šta je takvih RAsima na položaju http://www.avaz.ba/storage/2017/03/18/58cd544d-92c8-4676-aac2-2d660a0a0a64-faksimil.jpg
Ako musliman počne da praktikuje obaveze koje ga čine muslimanom on odmah bude etiketiran da je radikalan, što znači ako klanja 5 namaza, ako posti, ako ne jede krmetinu, ne loče alkohol, ne dobacuje ženama, ako se ne razgolićuje na ulici itd, a ako još ima bradu poput hipstera e onda je automaCki prijetnja.... MA BJAAAAŽI LJAKS RETORIX!
Politika političarima a popovi i hođe u crkve i đamije
"hođe" "đamije" U majke ti ga nepismeno/retardirane
@Dr.Kam To ti lektor, nisam te poznO odmah, a što matere ti odmah "retardirane", ono radi utiska...jel. I ko to ganja pravopis, a propušta bit...sve si rekO o sebi.
Kolinda cisti svoju avliju....
Hrvatska Predsjednica se mora po navedenim izjavama očitovati pred istražiteljima tužilaštva BiH te predočiti dokaze koje joj je preko Dodika i Čovića dostavio Dževad Galijašević. Ako tih dokaza nema slijedi krivična prijava radi širenja mrženj na nacionalnom, vjerskom i drugim osnovama ! ŠTO JE DOSTA DOSTA. Dok je ono što je radila dosad bilo na području nadležnsoti hrvatske sada je nadležno tužilaštvo BiH. Ako je NEum još u BiH !
Reis efendija, svaka čast na pameti i retorici. Narvno, jesi kolindici pokazao šta je pamet, obrazovanost, a Boga mi i sabur. Još kada bi nekako i ove bošnjačke ahmake doveo u suru i pameti bilo bi nam daleko, daleko bolje. Pokušaj, ako ima ikakve nade. Inače, moraćemo sami, pa i mimo zakona. 95% Bošnjaka, već uvelike veoma teško diše. Od ovih, naših, uvelike se više i dalje nemože! Njegovih 5% Bošnjaka, naprosto, neznaju šta bi više od lagodnog života!
Koja ironija, hrvati nama spotičavaju radikalizam a ovaj čovjek je prošao upravo kroz njihove logore... dobri licemjerni susjedi...
citav zivot provela u ustaskoj emigraciji,sta ste mogli ocekivati od nje ,pa otuda je doveden susak i jos mnogi sekretari i podsekretari u ratnoj croaciji i hb
Ako nije Puljic jest Kavazovic, hajte vi u politiku dragi mnogopostovani ,,pastiri,,. Ovce su vam i tamo i 'vamo....necete izgubiti nista.
Upucena sam i znam ko je Kavazovic, hocu da ti kazem da je to posao politicara a ne vjerskih sluzbenika.
Kad moze Vinko Puljic srat oko "ugrozenosti Hrvata" moze i Kavazovic oko ugrozenosti Bosnjaka. Proslo je vrijeme kad su Bosnje bile merhametli i "dobri susjedi". Najebacemo vam se svima matere, samo dirajte Bosnu.
Pa de ti svojim sljedbenicima reci da ne nosaju bombe i hodaju bradati po bocinji. Prvo ih obri pa onda se javi.
uz to da kolindica upozori popove da prestanu silovati maloljetne djecake!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! obriJJJJJJJJJ si staru nepismeni covjece :**************************
Iskreno su ružni, ali što ti nebi obrijao četnike, njih je mnogo veći broj. ipak ja mislim da su veća opasnost za sve nas uštogljeni "intelektualci''
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je l' joj rek'o da je vlahinja?
Kolinda je Shokica. Vlahinje su u Smrdiji.