Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je cilj da se prevaziđu podjele i nesporazumi, onda objasnite ovim hodžama i popovima po vukojebinama da ne trebaju širiti mržnju među narodima i da trebaju učiti ljude da žive zajedno, a ne zagovarati vjerski i etnički čiste prostore. Nekad se čudim kako se dobro glumi na visokom nivou, a na terenu se provodi nešto potpuno drugo.
NE RAZUMIJEM, ZASTO REIS PRIMA CINOVE ISPOD SEBE?
Religije i prave podjele. A obojica na budzetu, j**e se njima. A ti bošnjo ganjaj ausbildung.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako su samo sljotki sto bi rekla @sherainee
ma, overwhelmingy šlotki! ;) kako si mi, girlie.... ljubi te.... ja! :*
@SheRainee Hhahaha zamalo sam pogodila ;) Super sam kitty djagi moj, kako si ti u ovom predivnom suncanom danu :D :******
PRIKAŽI ODGOVORE (29)
vladika...pripazi se...to je obrijani vehabija....
Što to niste govorili 91. nabijem vas sve na šestar.
Onaj Ratzinger je bio papa Benedikt pa ga ni u Bayernu nisu ovoliko po novinama provlacili, kao vi ove vase diletante.....Zato se i koljete svaki cas....
Kako jeftina predstava za javnost. Pljuc pljuc
Bravo! Predstavnici religija treba da se zajedno i maksimalno bore protiv zla, a ne da ga stvaraju. Religije poštuju Božiju kreaciju tj. čovjeka i ne smiju dopustiti da se čovjek dovodi na muke!
@kraftwerk Zašto ako smatram da nešto treba iako nije i ako je možda nemoguće ili teško izvedivo?! Nordi su bili okrutni vikinzi, pesini, tuskavi, smrdljivi, a sada najmekši, najtolerantniji i sl.
@kraftwerk Šta su bili vikinzi prije, koliko su kršćana pobili i kako su se ponašali prema drugim narodima koji nisu poštovali njihove bogove, a kakvi su sada, da li su indoktrinirani, masovno zavedeni, letargični i sl.???
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Окупатурска (не)вјера је извор свих зала. Од два брате(оног што је продао вјеру предака за тепсију бакхлаве) посташе непријатељи. Рјешење је или враћање прађедовској вјери или депортација у Анадолију.
Мада сам ја ипак за депортацију. Преко саучесништва у НДХ холокаусту се не може само тако прећи. Замјену дреса у посљедњем моменту не бих толерисао;)
IPAK JA MISLIM DA SU SADASNJEM VAKTU HODZE I POPOVI POSTALI NAJVECI posteni LOPOVI.POGOTOVU SADASNJA POLITIKA IM DOBRO NA RUKU JER TOBOZ SVE SAD STO SE RADI JE U IME BOGA, ALLAHA I STVORITELJA.
e baş nam je drago sada... jel možemo sada da kenjamo ? znamo da je to ipak vaša dužnost dragi vjerski "lideri" budalastog naroda.
Kavazović: "Ne dozvoliti VLAHU da udje u moje odaje!Šta?Već je tu?Auu pm!Gde si brate moj, ti znaš da ja mislim sve najbolje o vama..."
Ma ja najprije zavadi pa onda ko fol miri. Ko vas ne zna skupo bi vas paltio.
A puter 6,10KM?! Domaca livada, domaca krava, domace mlijeko, domaca fabrika.... a u Njemackoj 1,60KM?! KAKO?! KAKO?! KAKO?! Bem vam Meggle, bojkotovacu vas!!!!
Kako bi ja vama s merakom uveo obavezan porez i knjigovodstvo pa bi se onda svi skupa grlili i ljubili💑
Ovdje je jedan narod a vas dvojica odyebite! Možete li dokazati porijeklo imovine mafijaši? Živite ko bubreg u loju na račun napaćenog jadnog naroda! Fuck off!
ahh jok - jedan narod je ovdje napravio genocid nad drugim narodom. To se ne zaboravlja i treba da se zna za ubuduce ko je genocidan
Prvo su Turci pa Tzv Hrvati pa Tzv Srbi
sto sta mi nasmijani. valjda ce i narod koju pametnu ubrati