Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao je i meni što hadž mogu platiti većinom lopovi u ovoj zemlji a pravi vjernici mogu samo gledati cijene
Nije ti bilo zao Nadin, Memica, malika ubica respiratora...? Kioska od 250 000KM?
Aj ne dipr. Na hadz se ne mora ako nisi u mogucnosri tako da tisina.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Sta se ti mijesas u politiku?
Pitaj prvo Hrvatsku Crkvu i Vatikan kako se mjesaju u Politiku BIH , mamlaze zatucani
Pa kako nije donio? Sta je problem odluke? Lendo nije bitan jer je proizasao iz koruocije tri papka. Zasto ne osudite tri papka. Bez njih bi imali 8 delegata. U islamu namjera i metod moraju biti cisti. Smit nas je spasio ada begluka. Zar ne shvatate da tamo gdje upravljaju Sda sefovu, direktori je UGNJETAVANJE nas koji se osipamo na Sda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nehljebar i stranacka ubleha. prodaje maglu gore nego onaj seric
joj al bi volio ovog isamarat
Ako može samo tu travicu na terasi iza Reisa da počupam i oplijevim...
REISE OVO JE SLABO, OD TEBE OČEKUJEMO DA ZBORIŠ OTVORENO O NIKAD GOROJ POZICIJI BOŠNJAKA KOJI SU U OVOJ DRŽAVI SADA SVEDENI NA POLITIČKU MANJINU. MANI SE TIH OPĆIH FLOSKULA I PROKLAMACIJA, IZRAZI SVOJ JAVNI PROTEST PROTIV NEPRIKRIVENOG KRSTAŠKOG DJELOVANJA KLJUČNIH ZAPADNIH AKTERA U BIH. TEBE NJIHOVI MEDIJSKI PSI MOGU OLAJAVATI, ALI TE NE MOGU SMIJENITI. AKO SE JASNO NE OČITUJEŠ O GAŽENJU PRAVA, NE SDA, NEGO BOŠNJAKA, ONDA ZNAMO DA SI OD NJIH "KUPLJEN".
Uvazeni reis efendija, znamo mnogi da odluka nije dobra i da je bolje nametnuti i ugraditi u Ustav trajno rješenje, ali mislim da nije Vaše da o tome diskutirate. Znam da ovo moze izazvati salve uvreda i na moj racun, znam da se sistematski radi na degradaciji i diskriminaciji Bosnjaka u političkom i svakom drugom smislu, ali opet u sekularnoj drzavi ne znam koliko je dobro i mudro da vjerski autoriteti je kao ste nesumnjivo Vi komentiraju odluke Visokog predstavnika
Mafioza Marfi je do detalja sve isplanirao, izlobirao, čak je sugerisao Nikšiću kupovinu jednog "papka" i to je Ramo Isak. Dakle, najcrnji krtaški aparthejd kreće danas u Evropi (nešto čega nema ni u Africi). SH. fashističke nomenklature dobile su zakonski okvir preko Šmitlerovog rušenja ustava i novih amandmana. Bošnjaci ovim padaju ispod Palestinaca, jer onima u Gazi niko ne nameće vlast. Mi smo od danas rastureno indijansko pleme.
REISE OVO JE SLABO, OD OČEKUJEMO DA ZBORIŠ OTVORENO O NIKAD GOROJ POZICIJI BOŠNJAKA KOJI SU U OVOJ DRŽAVI SADA SVEDENI NA POLITIČKU MANJINU. MANI SE TIH OPĆIH FLOSKULA I PROKLAMACIJA, IZRAZI SVOJ JAVNI PROTEST PROTIV NEPRIKRIVENOG KRSTAŠKOG DJELOVANJA KLJUČNIH ZAPADNIH AKTERA U BIH. TEBE NJIHOVI MEDIJSKI PSI MOGU OLAJAVATI, ALI TE NE MOGU SMIJENITI. AKO SE JASNO NE OČITUJEŠ O GAŽENJU PRAVA, NE SDA, NEGO BOŠNJAKA, ONDA ZNAMO DA SI OD NJIH "KUPLJEN".
UZP sa obje strane + FGR u punom pogonu. Bošnjo i dalje spava.
Popovi, hodze i fratri o politici..vec 30 godina
Donio je odlicnu odluku.
Sta je sad ovo a sto si pozivo na rat ako ovo ako ono...eto ima ovo ono a ti se smirio.Ma znam..kad si se otrijeznio zakljucio si da nema od te suplje nista a velis bolje u toploj dzamiji palamudit nego obilaziti frontu i lagati jadnim ljudima kako se bore za alaha i kako je tako najcasnije umrijeti...al nek si doso sebi,drago mi je..
A nije ti žao što je Memića ubio zeleni termit a ubicu štite SDA zeleni termiti? Nije ti žao što direktorica KC nema ni srednju školu pošteno završenu? Nije ti žao što su se pokrale milijarde donacija, novca od tkzv. javnih nabavki, novca od akciza, novca od zzzo? Nije ti žao što je zahvaljujuci polotici SDA termita ovo danas zemlja staraca, jadna i bijedna?
SDAovac u krvi
De reis kandidiraj se bolan na izborima pa se bavi politikom ili pravac dzamija i namazi…
Ako već pričamo o žalu najžalosnije je što se ovi tupsoni na političkoj sceni nemogu dogovoriti, tako da schmid nije trebao reagovati