Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Višegrad je u Republici Srpskoj.
Budzet, kablovska, centralno grijanje.. lakse je biti bosnjak u sarajvu paša.. nego u visegradu... da ih natjerate da rade... posla nebu bilo..pa bi okopavali visgradsku oranicu
Problem je sto im nemate vi sta rec... sve goli trutovi
Najljepši grad u BiH ali i šire..
Koji vam je bar je neko otiso da im da malo podrske Pa bilo kako
Jedma jedina curica koju roditelji nisu umotali. a ćuj, djeca se obrazuju jedino po mektebima, strašno-
Trebo si povest ove istocnjake iz sarajeva nek se vrate kucama
Poštovani gospodine Kavazoviću, pokušaj da zamisliš strah i strepnju te dječice, kojima djeliš poklone , kada zanoće jednu noć u Višegradu,naprimjer u mjestu Dobrun.
@mladapartizanka svoj ti poso,bombe I grijkrevet drugu Starom.
@NaTraguSIobode ne kaki !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da, BOSNJACI, a ne bOsnjOci. Ovi danasnji sto su izjednaceni sa muslimanima. FUj u kakvoj fasistickoj zemlji zivim fuj!
Reis bas bitan!!
Jedina koja je ostala cista od zlocina i genocida,a ipak je svi mrze.Bit ce ona na svakom mjestu ubuduce.Hvala momcima koji su postavili na internet snimak https://www.youtube.com/watch?v=BuAt2frdLjM
veoma važna lekcija za Bošnjake : Radite sve suprotno tome šta vam ovi mafijaši kažu. Kad vam je Alija rekao mirno spavate, trebali ste se spakovati i bježati. Kad vam Bakir kaže Bosna će opstati, spakujte kofere i bježite. Kad vam Kavazovic kaže ostanite tu u RS, pakuj te se jer će vas opet pobiti. Kad vam Bakir kaže sto hiljada radnih mjesta pakujte se za njemačku i Kanadu.
@11111tayson misliš ovdje u Rakovici? Ma ništa vala. Pada snijeg.
@klitoriskomentator ti ćeš se prvi ispariti u Dojčland 😂
Odveo nas prosvjetare OSCE u Medjedju u skolu da nam pokaze "inkluziju" koju oni propagiraju na djelu. Poce jedna djevojcica, Bosnjakinja da recituje pjesmicu ili bolje receno pesmicu na tecnom ekavskom. Meni od tada uopste OSCE ne treba da prica o inkluziji na nacin kako to oni prakticiraju u jugoistocnoj Bosni.
Pa dobro jarane, oni su prvo etnicki ocistili svoju kancelariju u Foci i sada bi ti da ti oni kao rade profesionalno. Izbi to sebi iz glave. Oni vec odavno samo stetu prave po jugoistocnooj Bosni i maglu prodaju. Nigdje nikakvog rezultata, samo "analize".
Ja sam, pun nacionalnog entuzijasma nekoliko puta započeo priču sa Podrinjcima - povratnicima, RS vaka - naka itd. Na moje zaprepašćenje, oni bi branili RS, govorili kako nemaju problema sa Srbima a zapravo mrze i **** majku nama iz tuzlanskog kraja, nekako smo im mi krivi za nedaće koje su ih snašle, pa i genocid.
@fantom slobode, ako sam ja Srbin, neka me udari grom. Ako nisam, nek tebe. Jel može?
Amin. Nikad svoju Bosnu i bosansku krajinu napustiti necu, ni za sve pare svijeta. Neki od nas jos imaju nesto ponosa u sebi.
OVO JE NAŠA DOMOVINA, nema nam druge DOMOVINE ovdje su naši rođeni i pokopani mi nismo vjere mijenjali, ni imena roda svog izdali , mi smo stijena neslomiva, tuđa mržnja ni laž pokoriti nas neće, od pamti vijeka smo tu na zemlji plodnoj , bistrim rijekama , šumama i poljima..zli ljudi otjerati nas neće, za vjeke vjekova Hrvati na svome , tko hoće sa nama za stol dobro došao je ako je pošten, ako ne SIKTER
Niko vas ni ne tjera, naprotiv. Ne razumijem o cemu pricas? Osuda paraljaka je odjednom postala napad na hrvatsku naciju i tjeranjaniz njihovih domova.
@izKrajinesam2 osuda je prevelika ..realno je bilo do 15 god bez UZP....ako ćemo pošteno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)