Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cerić je govorio da je sultan u Briselu, Malkić da je farz ući u NATO. Ovaj izvali ovo. Bili su uz jevreje i katolike na strani tekfiirista u Alepu, FBIH prodaje oružje Izraelu. Alo ljudi, kome je ovaj reis?!
Neko je pitao da je je vrijeme za novu IZ. Jeste, i to odavno. U protivnom postrojiće nas u Dedžalovu vojsku ovi obavještajni ahmedijaši.
da je ovo rekao neko iz trojke razapeli bi ga na sred čaršije
U jeku unistavanja gaze ide ovo, sasvim slucajno u srebrenici.
E moj Kavazovicu, bruko jedna
Nismo isti jevreji su poslije 2 svjetskog rata osnovali grupu koja je pronalazila nacisticke zlocince i eleminisali ih.Mi smo znali zivjeti u istom gradu sa zlocincima i hodati sagnute glave da ne diraju.I cekamo da nas stranci stite ,a. glavna nam je Allah sve vidi i Allah ce im sve vratiti
Reise sad Jude braca a pobise palestince… Reise da se ne uvlacis judama jer je el kaklir dobio samarcinu od Murfia??? Sramota me nekad bude Reise kad vidim da ste prodali IZ stranci
EVO KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU JEVREJA I MUSLIMANA, JEVREJI SLAVE 5000 GODINU A MUSLIMAI KAO REIS KAVAZOVIĆ 1440 GODINU.ŠTA ON GOVORI TO JE VAN SVAKE PAMETI.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Lupa gluposti, kao i uvijek
A puna mu usta Gaze...
Čovjek govori o bosanskim Jevrejima, ne Izraelcima, znatel uopšte razliku u tim svojim tupavim glavama između židova, Jevreja i Izraelaca? Nama u Bosni Jevreji kao religijska grupa, nikad nisu ništa nažao učinili, nikome u Bosni, stoga jesmo braća.
Po hadisu tvoga Poslanika a.s Muslimani su uedno tijelo! Čudi me da to ne znaš
Jevreji govore: ”Allahova ruka je stisnuta!” Stisnute bile ruke njihove i prokleti bili zbog toga što govore! Ne, obje ruke Njegove su otvorene, On udjeljuje koliko hoće! A to što ti objavljuje Gospodar tvoj pojačaće kod mnogih od njih zabludu i nevjerovanje. Mi smo ubacili među njih neprijateljstvo i mržnju sve do Smaka svijeta. Kad god pokušaju potpaliti ratnu vatru, Allah je ugasi. Oni nastoje na Zemlji smutnju praviti, a Allah ne voli smutljivce.” (el-Ma’ida, 64.)
Jeste li namirili šećer ????!!!.
Uvuci im se dublje u prkno, malo je ovo
Baš kad čovjek pomisli da je ispoljio sve osobine nifaka, on izađe da opovrgne prethodno stečen dojam. Fuj!