Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo za Klix nije skandalozna izjava?
Gledaj ovog zmijookokog sda bota. Otišao na otvor džamije i čitav mu govor - nene i dede, glasajze za alijinog sina, a ne ove izdajice. Grebo li te Alijin sin u ta usta pokvarena. A i Alija.
sve vjerske vodje ublehe i besposlicari na teretu naroda
Ovaj komotno može biti patrijarh spc-a
Samo me zanima ima li ovo mjesto asfaltirane ceste, pitku tekuću vodu, školu i Internet...zbilja pitam, nije za prijatelja, ako netko zna neka napiše.. Hvala
Bosna i Hercegovina je Alahova zemlja.. to nek se ne zaboravi.
aha do kraja tvoje avlije možda.
Nije "Alahova zemlja" od 1878., kad su Turci dobili nogu u gu-zicu, i neće više nikad biti. Ko je željan "Alahove zemlje", nek ide u Pakistan, Iran, Arabiju i slične zemlje ili neka ostane u Bosni i pričeka da se izumi vremeplov pa se vrati 500 godina unatrag. A ti si jedan vrlo nepismen mujo kad pišeš Alaha s jednim l.
Pos-rani osmanlija. Nek ide u Tursku i tamo smr-di o šehidima, gazijama, rahmetli turskim amanetlijama... te stvari nemaju šta raditi u 21. stoljeću u Evropi.
Nisu efendije 92-ge huskale da se ide preko Drine, blagosiljale kojekakve tigrove i skorpione. I nek se zna da je Bosna opstala zahvaljujući Bosnjacima a ova druga dva naroda bi je rastrgali još koliko sutra da nema Bošnjaka.
Sto se ovaj lik sve cesce i cesce mijesa u politiku i prica raznorazne gluposti? Kao da je Bakir usao u njega pa hvali Aliju... Neka otvara dzamije, posti, uci namaze i ostale stvari a ne da ovde huska narod i priziva neke stvari koje niko od nas ne bi ponovo da prozivi!
Dodik je mala maca za Reisa.
Jel' još traje hrakanje po reisu kao ispod članka o Derek Cholletu i Jonathan Fineru? Kako su dušmani Bosne prozirni to već ulazi u sferu onih priča o zombijima. :) Bauljaju od članka do članka sa istim ciljem. :)
Dušmani Bosne oni su koji stalno huškaju na rat! A dušmani dušmana Bosne dobri su momci.
Reklo bi se da Reis poziva na rat. Ništa novo od vjerskih službenika, oni su počeli i onaj 92. tako što su preko marve doveli na vlast nacionalističke stranke.
Podrška našem uvaženom Reis-ul-ulemi Huseinu Kavazoviću koji se bori za svoj Bošnjački narod i svoju zemlju Bosnu i Hercegovinu.
E moji Bošnjaci ovo vam ambasade odmah registruju i pošalju medijskim kućama na Zapadu. Jeste li vi bre normalni ?! Naravno, ovo ludilo vredi i za Srbe.
Nikada mi nitko nije bio Bošnjak ,na popisu sam se izjasnio nacionalno kao Bosanac i Bosanski mi je jezik i država Bosna...
Da, ali do tog stanja se može doći samo uz punu demokratiju, a ne kroz nametanje. Aleksandar je pokušao nametnuti jugoslavenstvo, pa smo vidjeli kako je prošla sva ta priča.
Džepni reis
Bas ,upamet, poslje ovakvih riječi P.s. mislim na Srbe i Hrvate a i ostale