Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj reise do kad ćeš lizat guzove SDA eliti?
Zašto reis islamske zajednice u BiH priča o politici i Bošnjačkoj politici. Reise, tvoj posao su muslimani u BiH a ne Bošnjaci.
@BHLibekrit Priedlog novog zakona o radu nas drži budnim. Jel ti shvataš u kakvoj je materijalnoj i zdravstvenoj situaciji ovaj narod reise!? Neka tvoji štićenici prestanu pljačkati ovaj narod i pustite se šuplje priče više 25g.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kakve ti imas veze s politikom ?
@MulaMula Evo ja sam Bošnjak kome niko u porodici nikada nije bio musliman. Ateista sam a zadnji religiozan muškarac po očevoj liniji mi je bio od pradjeda otac koji je bio kršćanin ali nikad nije otišao u crkvu pa je teško reći da li je bio katolik ili pravoslavac. Usput da dodam da je bio izuzetno načitan čovjek za to vrijeme i govorio je za sebe da je Bošnjak.
rejs ide stopama sejtana..tako je alija pricao za rat trzeba dvoje..pa srbi poklask Musliane.. odose Muslimaske lave jeftino...e moj rejz głupawe masoński.
Ma lupaš efendija Allaha mi...Bošnjački narod visi po kafanama,kladionicama,dudlaju nargilu itd...
Sda ne zna reise kako dalje, o jadu s ezabavila unutra...narod je to skoro provalio i ni vi im necete pomoci po dzamija agitovanjem
Samo nemoj u siframa pricati kako je sda ta koja drzi kontrolu...oni nemaju mudrosti i jvataju narod preko vas na vjeru i ratne teme...to je proslo, sada treba mudra politika i vodja pravi
@opleti Boli njih čuna,nebi ginuli ni oni,niti njihova rodbina!
Tako je Huseine. Drze nas budnim itekako.
"Mi bosanski muslimani, autohtoni evropski narod, zajedno sa svojim sunarodnjacima i braćom, bosanskim pravoslavcima i bosanskim katolicima".Koga lazes sebe ili nas JER NESMI VLAH BITI GRADONACELNIK U SREBRENICI Toliko o toleranciji i multietnicnosti
Ako može papa, puljić, amfilohije i drugi popovi o politici može i naš dragi Reis. Boli nas k.... za mišljenje komunjara
@polat alemdar hebo te rejs.Koji je on faktor,ko i ostali popovi,i fratri.
Bravo Reise, samo treba dodati da ovdje se civilizacija brani oružjem. Bošnjaci kao čuvari civilizacije trebaju biti dobro naoružani pored ovakvih komšija.
Cijelim svijetom vladaju religije, a ovim prostorima vlada politicki katolicizam i politicko pravoslavlje a sada se javlja i politicki islam. U Americi predsjednik se zaklinje na bibliju, znaci iznad svih je biblija bez obzira na vjeru, Evropom iz sjene vlada crkva i krscanstvo upakovani u tzv. sekularizam.
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada su prvi barovi u Zagrebu uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion)
Sram te bilo za hafiza Musica, Bugarija...., za besramnu podraku SDA lopovluku
Ma nemoj ti drzati predavanje .Tacno je da smo kao narod budni i bez tvoje konstatacije .Mislim da se nece ponoviti 92 jer imamo gorko iskustvo ,sada cemo da rijesimo prvo sa vama pa onda sa eventualmim agresorom .Znas dok smo mi gladovali i ginuli vi ste smisljali kako se obogatiti i pokrasti sve DRUSTVENO
Vjerski sluzbenici netreba da se uplicu u politicka desavanja u drzavi,zna se sta je njihova prevashodna duznost,tu vam niko nece pravit probleme,a vi se Kavazovicu bavite svim i svacim sto ne dolikuje reis-u.Mnogo je nagomilanih problema da ne upotrijebi covjek ruznu rjec za vrh IZ BiH.
Bosnjacke drzi budnim prodano Vakufsko mezarje u Banjaluci, pokradene pare u Dijasporskim dzammatima, ljubljenje sa sijjama i velicanje njihovog Sulejmanija koji pobi masu Sirijskih muslimana , tvoje lizanje dupeta Bakiru to je bošnjake probudilo. A to sta nam Dodikovci i Covicevci misle znamo mi odavno ne moraš se sekiratu Reisu.Meni nisi takav manipulator i lazov ne zasluzuje da ga ja zovem Reisom!!! Sad si spustio svoje lopovluke na IMAME da te po dzamijama brane i hvale!!! Fujjjjjj
a prodaja vakufske imovine i uništavanje mezarja je nebitna stvar za vrh IZ