Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20 godina pricaju i....
jel ovo onaj rejs sto je porucio bosnjacima da krenu u rat ako pobjedi vlah?
Boli vas qurac za povratnike. Da vam je bilo stalo do tih ljudi, vi bi od Srebreice napravili zavidan gradic sa pristojnim uslovima za zivot - kolika ste sredsvta dobili od 95. pa do dana danasnjega. Ali kad bi se brinuli o narodu, od cega bi kupovali auta, kuce, vikendice, isli po restoranima, u lov i slicno? Jadna je majka onome kome o sudbini rade islamska zajednica, ovaj ugojeni vepar sa slike, Munira, Naser i slicni.
Da imaju imalo pameti ove ženturače Srebrenice konsolidirali bi se i sa bošnjačkim žrtvama koje je počinio HVO-HV, a ne samo VRS. Da imaju obraza ne bi se sastajali sa ženom koja kaže da je zločinac Praljak hrvatski heroj. Pljuc.
zasto se kod bosnajka za sve pita islamska zajednica i rejs???...kod vas religija ko vegeta...u sve se mjesa...morate shvatiti da je bih sekularna drzava i religija se ne smije mjesati u politicke odnosno drzavne stvari....to cete osjetiti kad vam eu pocne posle ovih odgovora trljati usi.....strogo je zabranjeno popovima i hodzama da se mjesaju u drzavne poslove u eu...
Zato sto islam nije religija, nego totalitarna ideologija. Imas Iran i Saudijsku Arabiju i vidis sta je islam.
@TheSupervisor ....pa da....ali bosnajci zive u evropi..tu ej zabranjeno da se religija mjesa u drzavne poslove....mozda bi neko bosnajcima trebao reci da ne zive na bliskom istoku?
Povraca mi se. Kavazovic, koji mrze sve koji nisu muslimani, sa ovom trojicom od kojih 9 od 10 slika je iz nekog restorana ili kafane.