Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ovim Putem kao preživjela žrtva genocoda kako Srebrenice tako i zločina 92. u Zaklopaći, želim da reagujem na to da gospoda iz BH BLOKA PEĐA KOJOVIĆ, NIKŠIĆ I OSTALI NIKO NIJE UDOSTOJIO DA DOĐE NA ISPRAĆAJ TUŽNE KOLONE ZA POTOČARE, koja je danas krenula na poslednji svoj smiraj.
@ratomir Današnjim činom pokazali su da se stide nas i naših žrtava i svih bošnjačkih žrtava. Pitam Kojovića, u ime koga ce krenuti od Septembra da razgovara o događajima od 1992 do 1995 godine....."Adel Šabanović.
Kad se sjetim, neznam koja je godina bila, nas Bog zna kolko guzva sunce, a Ceric u hladu pred dzenazu razvezo pricu, ljudi padaju u nesvijest, joj kad masa krenu zvizdat bilo je jezivo.
Izdajnik muslimanskog naroda. Dok nije posto REIS zracio je moralom. Sad zraci SDA strankom. Izdali ste podrinje citavo i posvetili se SARAJEVU. Podrinjci ne zaboravite to!!