Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u EU nema niti jedne zemlje sa vise od 5% islamskih drzavljana, mogu oni govoriti kako su otvoreni i tolerantni , ali na terenu je stanje jasno
Samu Jednostavno on to mora.reci.jer.je.vjernik,isto to kazu.i katilicke vode,sa Reisove.strane.on ne moze.reci nista drugo ali zato obicni narod,kao ja ,ti i drugi trebamo biti protiv ovih migranata jer jednostavno imamo svojih problema a migranti prave.jos vece.probleme.BiH.a posebno Bosnjacima.
Reis efendija, tvoji vjernici zazivaju progon ovih ljudi.
A sta ima Reis reci o nasoj omladini sto odlazi. Je li se SDA Reis sjetio da je upravo njegova stranka SDA stranka otjerala nasu pametnu omladinu. Je li odlazak nase omladine isto kušnja da ae nesto ucini ili nasa omladina koja nije SDA manje vrijede od migranta ili toboze od SDA uhljeba!? Ocisti Reis prvo svoju avliju pa onda pocni mesti tuđu!
Ovo nije humanitarni apel, nije ni vjerski, nego čisto politički. Reis je mogao pozvati migrante da se vrate kući u Pakistan, Iran, Maroko, Alžir. To su sve zemlje u kojima nema rata. Mogao je i pozvati Evropu da ih primi. On traži od nas da budemo logor, nova Gazza. Jako mi je sumnjiva ova hutba, mislim da Bakir stoji iza nje!
@heraklitxy On kao pravi i iskrenivjernik nista.drugo ne moze.reci..
Dajte onda konkretne podatke koliko je IZ uložila sredstava u pomaganje tim ljudima. Mi smo realno sa migrantima samo probleme dobili i ništa drugo.