Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hhh boli me racku ko sta pise, ti Kacazovicu uhljebu i stranacki Kmetu! Ne zivi se od price! 500.000 mladih nema posao, a sve je tome uzrok jebena politika koju su kreirale sve politicke stranke pa i SDA koju BOLI KURCINA ZA SVE!
čovjek je dobio Nobelovu nagradu za književnost ne za politički stav ...okrenite se sami sebi i prestanite vise kukati
SDA uhljebu odi u Konjević Polje
Postaje predvidljivo i ofucano.
http://chng.it/kT6DdjKkTF
Kmeee Kavazovic
Jel se baš mora pitat mišljenje svakoga sad za ovu glupost? Sljedeći na redu - tetka Zilha! Pa onda slikar Memo! I na kraju pitajmo i nekog neukog fudbalera šta misli. Dobro je ba!
Rekose ljudi od pera, koji su bez imalo vise ubrzanog rada srca, na svoju ruku donijeli odluku, kojom su svjedoci da se dragi Bog samo salio sa zabranom kamate ... https://goldsilver.com/hidden-secrets
Abie Ahmet pobjedio sad u 11h bilo uzivo, koji vam je :)
Pa j3biga efendija...
Uvreda nego sta je ali progutaj knedlu i moji dragi Bosnjaci pamet u glavu