Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Presmješno,na okupu vidim one koji se gložu,e sad da li je Bajram praznik koji oni ozbiljno shvataju,da kod njih ima značenje pomirenja ili je ovo skupljanje poena kod naroda pred izbore?
@Sh0ckWave POZDRAV ZA BOTOVE,OVO JE DEMONSTRACIJA SILE
oni su došli da jedni druge pozdrave gušteru, nisu zbog tebe i naroda došli..oni su ista klasa...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jutros u Vogosci, u jdnoj od dzamija, mislio sam da sam dosao na predizborni skup SDA stranke, a ne na Bajram namaz... Stvarno predaleko ide ovo
Pustili su oni pipke gdje god su stigli i uspjeli. Ali zaista mislim da njihova era vladanja i kriminala prestaje ovog oktobra.
kad neko nema mozga i ne razmišlja svojom glavom tako mu i treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U mojoj opcini, dosle su hutbe na bajram namaz u kojima se otvoreno poziva glasanje za SDA...Spali su toliko nisko da bajram namaz koriste kao predizborni skup, jadno!
A hodze po hutbama pozivaju na "snagu u jedinstvu naroda" ???
Reize od Islamske Zajednice ste napravili izborni stab zlocinacke SDA koja je podijelila Bosnu,opljackala,osiromasila i vodi je u nestanak. Islam u Bosni je stariji puno i od sda i od tebe i vecine bandita u IZ i banditskih i dobro kriminilizovanih hodza sirom Bosne. Odvoj vjeru od politike a pogotovo od SDA i nemoj biti glasnogovornik tog zla.
Ne moze se odvajati vjera od politike...
Reise, ako cemo pravo govoriti a narocito u islamu istina nam je iznad svega, mada to vjerski sluzbenici cesto zaborave, sjeti se i ti kako si minber koristio u kampanji za prosle izbore s onom pricom da vlah vise ne vlada...odmakni se od sda oni su nas pokopali.
Citam komentare: cetnika i ustasa jako puno komentarise a posebice dio komunjara i ateista koju uriniraju po IZ-u. Iako nemaju blage veze niti tacnih info. nadam se da ce se to uriniranje vratiti u njihova usta.
Prosvjetli nas.Daj nam tacne informacije, nismo ih imali od 1990 :D
bolje da četnici uđu u Sarajevo nego da opet sda pobjedi
Sluze se i onim sto bi smjeli i onim sto ne bi smjeli.Sve je dozvoljeno dok neko ne stane u kraj
slika br 3? stari jarani hahhaha
Nadati se da ce neko i tome stati u kraj i da ce se prestati sa idiotarijama konacno
I opet se vracamo na to da se samo kaze i nista ne uradi po tom pitanju
sta ti imas sa izbornom kampanjom i politikom
Jedino svaka čast za ove na slici 8, njima i jeste mjesto i vrijeme da tu dođu, a ovi političari neka glume nekom drugom.
Primjera radi Bajramska čestitka koju je uputio HADŽIKADIĆ je stvarno umjerena i pomirujuća a dobila je daleko najviše pozitivnih komentara u odnosu na one koje su uputili Sefik, Refik, Taib, Naib i mali Mujica.
@Tulameen Kod koga je dobila najviše “pozitivinih” komentara... kod onih drugih?
@EbuKlix Kod vjernika valjda, nije nevjernika(citaj vjernika na baterije)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bio je i MIRSAD HADŽIKADIĆ, u svijetu najcjenjeniji i najuspješniji Bošnjak, ali mi nismo u stanju prihvatiti kvalitetnog i poštenog, pa ga zato i portali i državne televizije panično izbjegavaju i spomenuti. Samo, postoje i mediji koje lokalni moćnici ne kontrolišu poput FACEBOOK-A, a tamo obični Bosanci i Hercegovci pokazuju pomoću like-ova ko im se najviše sviđa, a to je MIRSAD HADŽIKADIĆ
Mnogo slika, mnogo ljudi...ali nigdje čovjeka.