Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Dok su drugi na budžetu inkasirali do gotovo milion maraka, a da su pritom bili još jedno ime na listi bez da su išta značajno uradili, dr Hadžikadić je nas građane BiH koštao 0 maraka a napravio je ozbiljne stvari za BiH. Pogledajte debatnu emisiju u kojoj će učestvovati prof. Mirsad Hadžikadić. Pozvani su i drugi kandidati. Srijeda, 12.9. u 20:00 h na N1.
Allah Subhanehu Ve Te´Ala dao ovoj nasoj ulemi dvostruku dzehenemsku kaznu sto vodi Bosnjake muslimane krivim paganskim putem.Ta godina se nikada nije slavila.
Kakva nova hidzretska godina,jedna od mnogih novotarija koji Bosnjaci muslimani slijede.Muhamed s.a.w.s nikad nije to slavio niti nakon njega to nije slavito.Ovaj Kavazovic bi to trebao znati ako slijedi Muhameda s.a.w.s.
Husein efendija, nova godina se u muslimana ne onilježava, ne slavi i ne čestita. Ti znaš da to nije put našeg resula i najbolje generacije. Naša bremena su mala, a tvoje je najveće. Valja pred Allaha rejse.
@kocka2a,upravo tako sam napisao gore u komentaru.Muhamed s.a.w.s nikada nije slavio tu godinu niti je slavita nakon njega.Cista novotarija,to bi trebao znati reis Kavazovic ako slijedi Muhameda s.a.w.s.
Nakon sramnog političkog govora za posljednji Kurban bajram mogu samo reći da Kavazović nije moj reis. Kako vas nije stid od hudbi političke govore praviti. Ma boli me briga ko će pobijediti jer svi ste vi lopovi ali je sramota šta radite sa vjere. Ako je hoćete ugasiti, na dobrom ste putu.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Svak' za svoju stranku - svi za Hadžikadića! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Pogledajte debatnu emisiju u kojoj će učestvovati prof. Mirsad Hadžikadić. Pozvani su i drugi kandidati. Srijeda, 12.9. u 20:00 h na N1.
što jest, bh bošnjaci su većinom fakat u srednjem vijeku... Rekapitulacija: U BiH neće biti bolje sve dok ove vjerske aktivnosti ne zaobiđu barem škole, pa poslije i institucije... Pišam se i serem na ovu vjersku BiH koja je fašistička ko Hitler sam...a kriminalna da joj Alcapone pozavidi Govna su da se razumijemo na svim stranama raposređena tačno onako kako treba.
@ZmajevoOko prave po Siriji jer su na Balkanu dobili svaki put po usima kad su pokusali
Bruka za Abdulaha Skaku i SDA koji prave docek za katolicku novu godinu gdje je 80 % muslimana a za islamsku NG nece bit ni mali vatromet
Amin reise i tebi svako dobro
Zatucanosti teska li si...da 1440 hidz......sjahalaja godina.svasta
Pa Bosnje i jesu jos u 1440. Godini
Zasto Bosnjacii ne slave svoju novu godinu uz muziku, pice, vatromet, mezu, narkotikr itd ? Nikakvog javnog doceka ispred SCCa
Čuvaju se za izbore.
VLASINO sta tebe boli neka stvar sta Bosnjaci rade ...nazad u svoj krmetnjak pa tamo palamudi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U kojoj li su tek Židovi godini....
u 5774. godini
Pojedini žive bukvalno u toj godini.