Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti MUWEHHID si bio dijete.a ja 38 mjeseci se borio da odbranim ovu nam zemlju ponositu.Nisam i niko iz moje bliže familije nije pobjego iz BiH.Moji su sinovi bar pretpostavlam,tvojih godina i mogu ti reči da su kao i ja pravi vjernici,ali po KURANU ČASNOM.Ti si po tvojim riječima vehabija i neka si hvala dragom ALLAHU uzvišeno da ti podari još pameti i razuma.Ovo ti odgovaram na tvoje predpostavke o Reisu jer vidim da neznaš,a za klevetu koju si ti iznio neka te dragi uzvišeni nagradi,a i mene neka kazni ako ne pišem istinu"!
ove vjerske poglavice misle da imaju neku moc da nesto promjene. da su imalo sposobni rijesili bi neke probleme ovog napacenog naroda u drzavi, jos imamo gladnih i zednih. a usput BBI banka( kao islamska banka) je isto haram ali samo na zadnja vrata. ako hocete da vise saznate kako funkcionisu banke evo vam link od covjeka koji je zavrsio studij monetarnog sistema: http://www.youtube.com/watch?v=u4xXnEKUY1U
svi su ti naravno bliži na balkanu i u evropi, bosni od arapa i arapskog jezika, to svako normalan zna, i bliži ti je svačiji jezik od arapskog i to svako zna.
Sramota, nek se stidi "vjerski poglavar"!!!
cega?
tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bog je jedan.Samo mu se razlicito molimo.Da je bogdom prosli reis-ulema IZ BiH bio Husein Kavazovic i odnosi medju nama bi bili mnogo bolji.Zasto je uvjek za sve kriv neko druge vjere.Razmislite,možda i vi grijesite? .
a možda ti griješiš u svom razmišljanju. ne vidim bitne razlike između cerića i kavazovića, furaju se na isti film, pričaju o miru i toleranciji a žive u izobilju na račun naroda. pogledaj samo koga je pozvao reis na prijem, sve go lopov do lopova uz par rijetkih iznimaka. skup kojem bi i al kapone zavidio. fali im samo dodo tu pa da budu kompletni.
Kavazovic je bio duze muftija od Kim Yong Illa. A ovo pazljivo probrano drustvo govori samo za sebe. Kockar i clan uprave Coloseuma Finci, sibicar i pijanica, kvazi - stihoklepac Sidran, Gojer, Seka i Braco, Hadzem Hajdarevic koji slavi jubilej - prelazi po peti put u novu stranku, predstavnici gay populacije, istaknuti crkveni pedofili. Ostale muftije-feudalci te hodze iz Gluhe Bukovice sa ukrucenim medjunozjem i brzom internet konekcijom. Bvavo, bvavo, sto bi rekao Dino Mjustafic.
Šta ti pričaš,ti nemaš pojma o životu šupak jedan?
Uvijek je bilo slušaj šta pop-hodža govori, ali ne radi šta oni rade. Toliko o vjerskim službenicima.
Tako je rejse vi ste prava braća.
Mi smo jedni drugima više od komšija,mi smo jedni drugima dileri! Sve je to isto sranje,hodža ,pop ,ovaj onaj ...
A ti si naj veće SRANJE!
veliki selam sebiji izetbegović. veliki stručnjak i čovjek, u prvom redu humanist. stoga je ogromna nepravda što nije ranije postala direktor bolnice abdulah nakaš. sebija ima i divnog muža koji je liječio naše ranjene u ratu i brinio se za njih od jutra do mraka. mislim da se bakir zove. veliki stručnjak i čovjek, u prvom redu humanist. divna je to familija.
sebka i bakir nabacili lijep ten bogem i izgledaju mi odmorno. spremni za novu godinu pljacke i ubleharenja. i ovaj reis pozvao svu kriminalnu bandu i ublehase koji nas godinama muce. toliko o reisu i IZ. a bogami ni jedne rijeci iz njihovih zvaljavih usta o pozaru u jablanici niti o izgorjeloj bolnici u bihacu. samo zderu i lochu. fuj
Bakir bgmi plaho fino preplanuo,k'o da je samo stigao iz Jablanice-bem mu gospodju!
Pozitivno, podrška vjerskim liderima
ja bih bio oprezan kad njima dajem podršku, dio njih su dokazani pedofili, pederi i kriminalci što žive na grbači naroda. pravi hodža i pop bi trebao da bude oličenje dobrote, morala i skromnosti, a kod nas imaju službena vozila i žive na visokoj nozi, kao šeici. riječi su jedno, a djela drugo.
OKUPILI SE MNOGOBOZCI I BEZBOZNICI DA ZAJEDNO VELICAJU CIONISTICKU TVOREVINU... OKUPILA SE BAGRA KRIMINALNA A NAJ VECI ZALIM I OLOS MEDJU NJIMA JE NARAVNO KAVAZOVIC KOJI ZIVI OD BOSANSKE BIJEDE KOJA IM NA JEDITE JADE PLACA CLANARINU I DAJE ZEKAT TAMO GDJE NEPRIPADA: KOJI OD ZEKATA I SADAKATUL FITR VOZAJU OKTAVIJE KOJI U SVOJ POGANI BEZBOZNICKI TRBUH TRPAJU ONO STO OD NARODA NA NEDOZVOLJEN NACIN UZIMAJU POCEVSI OD KRADJA U ZEKATU , CLANARINI, DZENAZAMA, VAKUFIMA I MNOGIM DRUGIM NACINIMA KOJI SU SEBI LEGALIZOVALI A KOJI SU U BITI U SERIJATU HARAM TJ. ZABRANJENI... MRZIM KAVAZOVICA VISE OD DODIKA JER JE ON VECA STETA PO BOSANSKI NAROD OD DODIKA MILOSEVICA I MLADICA, OVI SU KLALI OD 92-95 A KAVAZOVIC SA SVOJOM BAGROM JE NASTAVIO DALJE DA KOLJE OVAJ JADNI BOSANSK NAROD... DOCICE I TVOJ DAN KAVAZ KADA BUDES PONIZEN AKO SE NEPOKAJES, SAMO TADA CE TI BITI UZALUDNO SE PRAVDATI, TADA CES SVE DAVATI STO SI IMAO NA DUNJALUKU I OD DUNJALUKA SAMO DA SE ISKUPIS. OD MENE NEMAS HALALA NI ZASTO :
JADAN JE TAJ BAJRAM GDJE TI DODJU KRSCANI I JEVREJI DA TI CESTITAJU I DA GA SA TOBOM SLAVE... MOZE SE ONDA PREDPOSTAVITI O KAKVIM SE TU "MUSLIMANIMA" ODN: NEMUSLIMANIMA RADI.. NISU OVAKO POSLANIK SALALLAHUALEJHI WE SELLEM I ONI KOJI SU SA NJIM VJEROVALI PROSLAVLJALI BAJRAME ...TAKO MI ALLAHA NISU; I OPET KOJE SPONZOR OVAKVI CEREMONIJA.. ODGOVOR JE LAHAK:.... KO DRUGI NEGO BOSANSKI BIJEDNI NAROD... O LJUDI OPAMETITE SE .. NEDAJTE OVOJ BAGRI NI FENINGA NEDAJTE NEKA POCKAJU ALLAH IH POMEO SA ZEMLJE AKO BOG DA ::
TO STO JADNI PENZINERI NEMAJU DANAS BAKLAVE NA SVOM STOLU I STO NEMA LIMUNADE DA SE RAZGALI TO NIKOGA NIJE BRIGA... NIKOGA NIJE BRIGA STO JE OBUSTAVLJENA PENZIJA KAKO ONI KAZU JER NEMAJU PARA A IMATE PARA DA PRAVITE IFTARE I RAZNE CEREMONIJE NA NJIHOV I NAS RACUN...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
reci to onome prebijenom u zvorniku
Pa ko nas onda zavadi?! Kako vas ne grize savjest za toliki pokradeni novac od sirotog naroda..
vidi seke izetbegovic, jest se skockala. P.S. gdje je onaj pitropolit daborbosanski, zasto njega nema?
kazu da je eminentan strucnjak u medicini pa je dobila direktorsku fotelju
Možda je imao neko pomilovanje u planu pa nije stigao.