Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otrežnjenje će doći i biće bolno! Sistem ne može da funkcioniše jednoumljem i jednoličnošću. SISTEM MORA da se MJENJA!!! A IZ podržava DINASTIJU putem svog vlastodržsca HASANA ČENGIĆA!! DINASTIJA PADA!
Sta rade popovi i hodze u naucnom skupu? Paze da neko boga ne zaposli?
Hvala Vama vjerskim službenicima na tome da su obespravljeni. Uvijek ste bili vjerni pratioc vlasti i njihov pomagač. Nema tog vjerskog praznika u kojem niste zajedno na slikama. Erozija morala je počela sa Vama, sve ostalo je logičan slijed stvari.
De onda nešto počnite mijenjat, pocrkasmo od šuplje dok popovi nove modele mercedasa vozaju i mlade momke natežu
sda reis
Gdje god kroče lešinari iz vjerskih zakednica tu nema napretka
Zato vi uzimate koverte od obespravljenih ljudi, pare iz opustošenog budžeta, i pred svake izbore vazite da se glasa za SDA.
Zaslužni ti sjede u prva 2 safa ispred tebe!
Fabrike radnicima, seljaci vec imaju zemlju, omladinske radne akcije, itd.
Reče i ode da se druži sa političkom elitom i tajkunima.
VJERA,DOMOVINA,PATRIOTIZAM!
Ali cete vi po dzematima opet lobirati za sda
Narod zna
ovaj rejs bas ko vegeta...u sve se mjesa....:)
Ovo bas sprdacina vise postala. Ljudi poslije dzume reklamiraju faktor i stav i isharete da se glasa za SDA. I onda tribila da nece mladi da rade nego hoce da se snalaze.
@gladijajator Samo vi iz SDA idete na dzumu i na pravom ste putu. Moze li bit musliman ko nije u SDA?
@gladijajator Idem. I vidim kako u propast guraju ovaj neuki narod.