Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjak sam i zaista bih volio da se rijec "Murasela"prevede na bosanski jezik,kako bi nam svima bilo jasno njeno znacenje!
islamska zajednica je produzena ruka sda politike, i oni su podjednako odgovorni za sva desavanja u BiH.
Kurci ko i Vehabije
Ove muftije i hodže imaju neki fetiš na cipele, niko od njih ne nosi ništa jeftinije minimalno dvije i pol stoje opez čujem na džumi kazu vitr i zekjat se mogu dati samo IZ, kažu takvu fetvu rejs objavio, kazu haram dati bilo gdje drugo. Sad imam komšinicu socijalni slučaj, posti, klanja, pokušava nekako preživjeti čistći stanove kad ima posla pa sam u dilemi, da li njoj dati i oharamiti se il za cipe gosp. Mevludina ? Može li i neko pomoći nekim savjetom?
Evo mi nije nikako za vijest. Nigdje veze!
"Radit cu u korist islamske zajednice..." - U to nisam nikada ni sumnjao, IZ i ove crkvene organizacije samo korist i zanima!
l/goouser1557821670 lociraj se ako smijes bilmezu
iz je najuspjesnija firma u BiH,imaju najveci profit, porez ne placaju, nije im ravan saudi aramco
vip u dzamiji??? Boze sacuvaj!!!
Poslije one sline od covjeka Cerica , ovaj Rejs je stvarno osvjezenje, napokon probosanski Rejs kakvog ovaj napaceni bosnjacki narod zasluzuje, samo da mu jos stupice ne podmecu cericevi...
Napravite abdesthanu sramota je da se vani uzima abdest i zavrsite tu zgradu u centru Zenice sve stoji tako godinama nezavrseno sve zog vasih talova ne mozete podijeliti poslovne prostore sramota sta se radi
Sta ima SDP i Nermin Niksic protiv Bosnjaka i Islama? Ako mu smetaju Dzamije samije i Ezan neka ide kod Dodika i slusa crkvena zvona.
Jedan od rijetkih koje gotivim mubareci da bude buducem muftiji