Sud BiH poništio zaključak RAK-a
0
Reis ima pravo pokrenuti tužbu protiv "60 minuta"
Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasični Dnevnik 2 Federalne televizije: UVODNA ŠPICA DODIK PRAVI PROBLEME DODIK PRAVI PROBLEME (U RS-u) ISLAMSKA ZAJEDNICA PROTIV SLOBODE MEDIJA DEŠAVANJA U LIBIJI VIJESTI IZ SVIJETA ZAVRŠNA ŠPICA SPORT VRIJEME Živjela DRŽAVA ZA FTV! Živio Nikšićev brat! Živio SDP i njegov vođa!
mi cemo biti nepristojni, zlonamjerni, vulgarni, neprimjereni, islamofobi, kriticari, jer je to sloboda medija. Ti budi vjerski lider, nemoj se braniti, nemoj podizati glas, kao vjerski lider tvoje je da sutis i da budes dobar i skroman, jer inace ako progovoris u svoju odbranu unosis unistiti cemo te, a zaliti se ne mozes. A narod je uglavnom na nasoj strani, voli ogovaranja, price i kritike, a bilo bi malo bolje da se bavi svako sobom.
cacu za rejsa, vidi mu dova, vidi pameti. mahala ga obrazovala, načitala.blago njemu! ceriću stidi se ovakvih
A sto cenzurisete poruke. Svaka VAM cast. Interesantno je da tako lako propustite poruke fasisoidnog sadrzaja.
zanimljiwo je to da se swi hwataju za to da im je dedo bio dobar musliman. .a kakaw si ti musliman? Sta imas od toga sto ti je dedo bio hadzija il sta wec :s
LOPOV NAJVECI
multikulturalna bih zapocinje negdje kod vijecnice i zavrsava oko otoke
Nisam ljubitelj ovog tali.bana ali nek je neko napokon dao po nosu ovoj ljenoj i od stvarnog zivota otudjenoj kvazi gospodi iz RAK-a koji misle da BiH pocinje na Darivi, a zavrsava na Ilidzi, d.rkadz.ije kojima je FTV mjera novinarstva. Kad imate mu.da palit po usima u hiljadama maraka lokalne male stanice za kojekakve tehnikaije i glu.posti, a velikane fashizma kao FTV mazite onda vam ovo i treba. Da vas bogdo Milorad hoce ukinut. Zivio Sud BH!
Sjećate li se kada žena direktora raka snimila spot i pustila ga u dnevniku hahahahahahahahahahahahahaha...kakva seljančura. A da je dobra za kite - dobra je, zna li iko da li neko opasuje, onaj njen mi se čini nesposoban?
KAZEM JA DA BAKIRU TREBA SLOMITI NOS I N.AJ.E.B.A.T.I. M.U SE NAJDRAZIH A ONO TI EFENDIJA MILE RUSI BOSNU MILE HOCE OVO ONO PA SAD TI VIDI JELI MILE UPRAVU ILI NIJE
Pa niko više ne gleda \"60 minuta\", i oni žive na staroj slavi što svako radi hahah
Nikad nisam gotivio Re.isa ali je izgleda u pravu . Ne vidim nešto novinare Federalne da guraju mikrofon pod nos sa nezgodnim pitanjima, SDP-ovcima, npr. pitanja o Elektroprivedi ( što narod mora da plati nečiji ugodan život ) , subvenciji penzionera sa bijednih 5km i o stotinama lažnih obećanja, sad je sve postalo jasnije, glasao sam za SDP i hvala im što su pokazali da sam bio bu.dala
idi se bolan lijeci, nisi dobro
sramota me sto se zove sarajevo x slab si mi ti sarajlija ako branis papke zao mi je ima jos portala nisi jedini a ookicen ces biti na fejsu sad kako ste demokratska stranica
pa i sarajevo-x trazi određeni nivo pismenosti. Kvragu.
demokratija ti je sljedece;r.e.i.s p-isa po podanicima sa munare ali im dozvoljava da mu uzvrate odozdo ako mogu dobaciti,to je alijina demokratija.
Kemal Huseinović, direktor regulatorne agencije za komunikacije BiH je već deset godina na platnom spisku Zlatka Lagudmžije.