Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najnovije poruke prvog i drugog čovjeka Al Kaide, Osame bin Ladena i Ajmana al-Zavahirija, objavljene su na islamističkim portalima širom svijeta, pa i u BiH. Naime, portal www.putvjernika.com, koji, navodno, uređuju članovi mudžahedinske zajednice u Gornjoj Maoči, kod Brčkog, objavio je poziv muslimanima, ma gdje bili, da se uključe u borbu protiv američkih i izraelskih ciljeva širom svijeta.\"Protesti nisu dovoljni da bi se suočilo s bombama. Neka naš gnjev proizvede efikasnu akciju, koja će poljuljati stubove krstaško-cionističkog saveza, uz Alahovu pomoć. Dakle, muslimani, ma gdje bili, robujte Alahu i odazovite se obavezi džihada\". BIH4EVER!
Ovako kad vas vidim, ne mogu da prepoznam koji je Bošnjak, a koji Turcin, jer svi ste isti kao da vas je jedna majka rodila. Ovdje moramo biti jedno, ne možemo dvoje i ZATO PREDLAZEM da svi mi ovdje budemo Turci. Nas ovdje zovu Turcima, mi vicemo da nismo i sve što više vicemo da nismo, oni sve više vicu da jesmo. I MI JESMO TURCI, po našem povijesnom sjecanju, povijesnom odredenju, identitetu islama koji su nam Turci donijeli.
@ Lazni Pipo 21:35 Prepoznali smo te genocidasu jedan. Pravi Pipo podrzava vehabije i dzihad. Vriejme je BIH4EVER!
Samo bih propozir\'o da sve vehabijske manipulatore i one koji nisu po tradiciji nasih pradjedova Muslimani tolerantni nek kupe svoje prnje i nek odu tamo gdje su prihvaceni!BiH4EVER!
IZ-a ima pravo ko sve i ostale vjerske institucije imat slobodu i status koji joj je dostojno dat!
IMALI SMO TRI VRSTE SKOLE...VISU, VISOKU I VISOCKU, A SAD SMO ETO OTVORILI POSEBNE EKSPOZITURE U DONJOJ BUKOVICI, ZIVINICAMA...
To Ceriću gnjido.
Bravo, lijep i pametan potez.
zbog ovog dušmani ne vole ef. Cerića.. al možete ga obalit lagano
aferim..svaka čast..treba to sve zakonski da se reguliše, zbog dušmana..kao što su ova dva iznad: @bosanac i @efendija...mada sam siguran da je to neka srps..a bagra
sigurno trazi imunitet za pedofile i teroriste
ceriću dedžale