Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Sad ce pocet da pjevaju specijalna policija dosla da ih vodi :Specijalna -policijo postedite ih od shkorpionskih metaka u potiljak.
-Jedno pitanje za Antu iz hercegovine ,pitali ga kako se dijele droge -a Anto ce ti ko iz iskustva :pa kaze lahke droge su ti drog kako bolan neznas lagane one gram ,dva a teske su bolan teske ono na kile na tone.
UH! Sto me prepadoste, tek ustajem palim racunar, ulazim na vas portal, i onako kroz maglu ucini mi se pise \"neko dirao u BIH\", umjesto \"narko dilera u BIH\", tacno mi je pritisak skocio, na samu pomisao da je neko smio da dira nasu divnu, milu, lijepu, gizdavu :)
google apis i google.com si prisiljen dozvoliti na klikovima se zaraduje.
ja nikako ne kontam sto novinari uporno u svojim clancima razdvajaju RS i FBIH i stavljaju ih u kategoriju sa nezavisnim drzavama !?
zeza li vas nesto kada ocijenjujete komentarei kada zelite prikazati skrivene... mene vraca na pocetnu stranicu....
A Tuzla?