Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"..i rad na razmjeni mladih.." ja vala svoju mladu nerazmjenjivao...
Da sam političar okrenuo bih se Kini o kojoj je itako ovisna cijela EU a sa EU bi imao prijateljski kontakt jer vas u EU nikad neće uzet a samo koriste a od Kine bi imali sigurno koristi.
Da sam političar okrenuo bih se Kini o kojoj je itako ovisna cijela EU a sa EU bi imao prijateljski kontakt jer vas u EU nikad neće uzet a samo koriste a od Kine bi imali sigurno koristi.
Da li moze i EU da udje u Otvoreni Balkan?
Svaki eksperiment u kojem se liberalizuje odnos sa Srbijom je pogrešan. Srbija želi isključivo Veliku Srbiju i sve su ovo putevi koji vide tome. S tim divljacima, samo distanca i svak sebi!!!
Nikakva otvaranja sa agresorima. Pni su preko drine i mek tamo ostanu. Nista nam njihovo ne treba.
sta ste stavili ovu radioaktivnu kokos na ovaj portal ?
A ludila. Bošnjo ide u zajednicu s onima koji su mu genocid napravili. Bit će 100 glasa Bošnje za jedan glas Srba
Fukaraluk u najavi.
M*da labudova
Osmorka će nas uvući u Open Balkan (srpski svet). Zbog toga ih i instaliraju Escobar i Murphy. Pitanje je da li ćemo im mi to dozvoliti. Ovu nezdravu ambasadorsku koaliciju sa HDZ-om i SNSD-om treba sasjeći u korijenu. Dakle, šta nam je činiti?
Ako Slovenija i Hrvatska mogu bez "Otvorenog Balkana", može i Bosna i Hercegovina. Samo EU, nikakve srpske organizacije
ako se dve novonastale titove republike bh(fbh) i CG plase neke srpske dominacije pa kakve su to onda nacije.a titovi makedonci se ne plase npr i danas u skoplju po trafikama sve srpska stampa dok bugarske nema nigde.abazovic doduse odlazeci premijer je za OB.pa da mu alb otmu 25% srb turista CG je u problemu.alb i smkd vide neki svoj interes i da se izvuku iz siromastva.protiv su aranbasi muslimani i bh muslimani.hrv niko nista nije ni pitao
Dosta je srbovanja u Bosni
Ja tebe nažalost ništa nisam razumjela.
Otvoreni balkan nije losa ideja al bez vulina klempavog
Otvoreni Balkan je velika Srbija, kome to nije jasno neka isprati malo situaciju u Crnoj Gori.