Azra Hadžiahmetović
0
"Reformu Ustava BiH moramo provesti"
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dabic raso svinja ostaje svinja jel tak?zato se te se vi srbi vratit odakle ste dosli u ukrajinske primitivne pecinarske divljacke krvolocne amebske jedince ubica!nisu vas za dzabe istjerali iz rusije,znaju oni ko ste i sta ste,servi sluge djavola i sotone! DaleHko su srbi od Hrista i Boga,daleko su od Covjeka i Razuma! Samo pogledaj vase vjerske poglavare,u suhom zlatu i dragim kamenjem sve oko sebe neki atributi bas ko vjestice,ma daleHko se vi od Boga i svijesti! Cast pojedincima!
@Pipo, Samo naprijed, istjeraj nas! Samo kada krenes da nas \"istjerujes\", ako moze bez: \"HELP BAZNIJAAAAAA\" \"DZENOSAJDDDDD\" \"SEJV MASLIMS\" Nema smisla da se prvo kyrcis a onda da skicis ko svinjce pred Bozic!
Zlocinacke serve ukrajinske kamenjare izbacit iz ustava i tacka! Energicno zahtjevat i majke srebrenice treba da strajkuju gladju i da kako je nas dragi Poglavnik rekao i kako je uradio sve logore i potamanit i izbacit i gdin Mesic tako i danke deutschland i tacka!!! Milijarde donacija trazit za uslugu i tacka i gdin Mesic da pise ustav i tacka! Moj dido truhne u Bleiburgu i zato treba neko da odgovara on je neduzan gdine Incko pravi istinski patriota potamanio stotine hiljada zlocinaca serva i otet im sve i tacka! NDH4Ever!!!
gdine Incko i kako je gdin Mesic promijenio ustav i istjerao zlocinacke serve gdine Incko tako i mi trebamo mijenjati ustav gdine Incko i izbaciti zlocinacke serve iz ustava gdine Incko nasa draga Azra gdine Incko istinski patriota gdine Incko i energicno zahtjevat ustav gdje ce samo istinski patrioti postojati u tom ustavu i istjerat protjerat gdine Incko sve serve kao sto nasa draga ndh sjeverna gdine Incko a mi danke deutschland gdine Incko i danke usa i danke papa danke sto nas nagradiste i prepoznaste prave patriote u nama gdine Incko mi jasenovac i logore i sve u drinu gdine Incko i vi nas svaki put nagraditi gdine Incko danke Firer danke gdine Incko i gdine Kol i gdine Mesic danke danke sto mi sttotine hiljada serva potamanimo a vi nas nagradite i date nam naciju i drzavu i da mi mozemo legalno gdine Incko i nikad ne pominjete stotine hiljada zlocinackih serva sto i moj dido gdine incko sto kazete da je to proslost gdine Incko i danke usa i baza i nafte i svega gdine Incko danke
genocidasi vase dusanke,cece i biljane su jako prijatne,pametne i ciste al samo za vampire:-))))) svaka cast azri,da je vise azri!
E ti ces ga promjeniti rugobo jedna! Tipicna mahalusa koja misli da laprdanjem moze da promijeni Svijet. Cuti prikazo jedna!
Dobro je znati da ljudi, poput \"pipa\", positovjecuju Hitlera, Mesica, NDH i sl. PS Zaboravite na ideju o jednom predsjedniku, jednoj policiji i sl. gluposti ;)
Nas dragi Bakir 60 minuta i 600 na sat htijo raskrinkati hag gdjo Azra i vikati i vikati i tuziti i majke srebrenice strjkovat gladju gdjo azra i hag tuzit gdjo Azra...i sve i UN i Nizozemsku i sve tuzit i vikat vikat i vikat energicno zahtjevat i milijarde i minderluke i zemlju sve al izdajnik minderas tihic nije kao gdin Mesic zato gdin Incko i gdin Rafi i gdin English nek dozivotno ostanu i tacka!!! NDH4Ever!!!
I kad ce kongres Bosnjaka gdjo Azra da se energicno zahtjeva provedba Poglavnikovog plana i kod nas gdjo Azra danke gdine Mesicu danke Fireru i Poglavniku i gdinu Tudjmanu i danke Kolu i danke usa i danke Franc Ferdinand sto znaju prepoznat prave patriote a serve zlocinacke u logore i preko drine i u drinu i sve im otet i zemlju i sve to je nama nas Fatih ostavio u amanet on je znao prepoznat prave patriote gdjo Azra zahtjevajte i trazit i sudit i tuzit i jasenovac i logore i sve gdjo Azra i gdine Mesicu NDH4EVer!!!
Sudit i energicno zahtjevat i sudit gdine Incko dajte sudija dajte tuzioca danke danke puno tuzioca danke i vozda sa laktasa za pepeljare gdine Incko i gdjo Azra znaju oni prepoznati prave patriote NDH4EVEr!
Danke gdine Mesic za jevrejske zlatne zube gdine Mesic i moj dido je tu glavni bijo i zube skupljao i sve zlocinacke serve tamanio gdine Mesic i imovinu njihovu gdine Mesic sve oteti i zlocinackim servima sve oteti gdine Mesicu jer mi smo gdine Mesicu zasluzili gdine Mesicu moj dido truhne na Bleiburgu gdine Mesic i bijo dobijo gdine Mesic crnu kosulju i svastiku gdine Mesic i stalno danke deutschland danke kol danke papa danke usa danke danke NDH4EvEr!!!
Samo je nas dragi Firer i nas dragi Poglavnik i gdin Mesic znali kako treba sa zlocinackim servima logore osnovat milione pobit i djecu im pobit cetvrt miliona i to nije genocid jer nas dragi Firer se zakleo da ce se osvetit zlocinackim servima za naseg dragog Franca Ferdinanda i 1. svjetski rat i iz nase drage ndh sa sjevera sve zlocince serve protjero i pobio i sad nas dragi gdin Mesic zavrsio i sad jos samo ove sto su ovde ostali nek idu u kamenjarsku ukrajinu i u drinu jer gdine Mesicu nije zlocin ni genocid serve zlocinacke milione jer oni su gdine Mesic bili vecina u nasoj dragoj jednoj jedinoj od Bosfora do beca a kod vas gdine Mesic samo malo je falilo gdine Mesic da i kod vas budu vecina nasa draga NDH gdine Mesic to plan nas Poglavnik napravijo gdine Mesic NDH4EVEr!!!
A ja sam najzaostaliji u razvoju a bh dani malo iza mene! NDH4EVEr!!
Lazu te, duso, lazu...Boze, kako su ove bosnje glupe, keve im se spomenem nenormalne, ko ce s njima izaci na kraj, ko svrab dosadni a glupi...
Energicno zahtjevat pred svim sudovima i usa i evropa znaju gdjo Azra da moj dido truhne u Bleiburgu gdjo Azra danke gdine Mesicu danke za jevrejske zlatne zube danke danke kupio oruzje da zlocinacku jna napadnemo danke kol sto je prodao danke danke..vole svi pare gdjo Azra a majke srebrence da strajkuju gladju gdjo Azra i sve milijarde da im damo gdjo Azra a vozd sa laktasa nek im pravi put gdjo Azra jer moj dido to zasluzio danke Firer pa danke Franc Ferdinand danke danke NDH4EVEr!