Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poserem ti se na reformu kad svaki put kakir i kompanija trazi kredit od mmfa kako bih se ljudima isplatilo 300km
Oni najmanje traze zbog penzionera, traze zbog sebe !
Familije im pozdravim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako danas ljudi umiru većina ih neće ni dočekati 67 čak ni 65
Zar se nije ovaj sistem pokazao katastrofalno u Hrvatskoj?
Pa brate dajte im da rade dok ne umru, kakvih 67 godina, omladini ne treba posao, valjda je insan od 66 godina sposobniji od podmlatka od 20-tak godina...
Poznavajuci nashe reformatore i kvazi strucnjake, reforma ce biti veoma bolna 😁😁
ma naučite nas da ne jedemo i eto rješenja!!
Apel mladim ljudima sa 25+ godina, da odmah napuste tvorevinu NBH jer nikada neće doživjeti 67 godina ali će oligarhiji za to vrijeme uplatiti svako 100.000 KM za 40 godina staža i umrijeti bez penzije.
Hahaha...reforma...ja imam 40 godina živote i 0 dana radnog staža...a moš' mislit i fakultet završio...i to učio bolan ! Onako, realno, hoćul ja uspijet zaradit penziju ???
Pa oni ne bi trebali imati problema ni sada da im SDA nije pokro pare sa racuna i podijelio borcima kojima su obecavane zlatne kasike.. Izvadite stotine hiljada laznih boraca iz sistema i nece biti problema
najbolje je stavit da se penzija moze dobit sa navrsenih 100 godina, tako bi najstabilniji bio penzioni fond mamu vam ybem
Pa ovim sarajlijama na ovom portalu ama bas nista ne odgovara, bjezite molim vas iz ove zemlje
Preporucujem svima komentar na facebook-u od gospodina Semira Efendica, nacelnika opcine Novi Grad Sarajevo i covjeka za kog uvijek kazem da radi dobre stvari sto je ocigledno iz cinjenice da je danonocno sataniziran od pro-cetnicke novine Dnevnog Avaza.
Povecaj zaposlenost (legalnu) i produktivnost, povecaj izvoz i plate, smanji administraciju i izmisljena radna mjesta u javnim preduzecima-ustanovama, vise para za penzije, zdravstvo, skolstvo i ne trebaju ti reforme i novi zakoni!
Ahahahaahahhahahahahahahahhhah
Kad je narod na sve tri strane previse glup da skonta da su politicarska govna ( na sve tri strane) tu samo zbog para i sopstvene ugradnje, i kad nestane raznih mmf-ova, donacija, prevarenih stranih investitora a oni ponovo zapocnu rat i sve to nuliraju, pa cemo sve ispocetka...
Al u kur...cu
Kad si penzioner onda čitaš novine, kad si penzioner onda igraš domine, kad si penzioner konačno si sam...
@Hiperboreja Tako je. Osim ako te ne kremiraju. Kmeeee. Kmeči dok si živ. Jer kad ne budeš živ, onda tvoje kmee postaje noćna mora živućih. To nije fino.