Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odvratna vlasina prikriveni cetaljcina
Problem sa zapošljavanjem je to što se svodi na izrabljivanje. Niko ti neće dati 1KM a da ne očekuje 5KM zauzvrat. Znači oni sa novcem su jedini koji mogu zaposliti, a njima jesamo briga kako povećati svoje bogatstvo, a misliti na druge i gledati u budućnost je za njih strani pojam.
menscini si il (apolitcni)politicar il si vodu izmislio... Svi su socijalni slucajevi osim drzavnih funkcionera i drzavnih sisa(muzara).
svako voli vise da sam sebi zaradi nego da dobije neciju milostinju...............
Socijalna politika zasnovana na Zekjatu daje rezultate. Od onoga što stekneš ili ukradeš podijeli siromasima zekjat 2% i čist si u poreskoj Upravi.
@ErikBerne zekJat !
zato je tamo u islamskim drzava sve sredjeno.ma da ...
Onda je bakir šampion :D:D
Da Bog da ti Papiću kuroslavče dijeca i unučad koliko god ih imao bile osobe sa invaliditetom, pa neka mogu da rade
Najbolja socijalna politika je kredit mmf-a,sve drugo je sviranje qurcu