Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo u Bosni Milan Tegeltija može biti predsjednik VSTVa sa onim intelektualnim kapacitetima prosječnog orangutana, pa ga uhvate i snime u korupciji i nikom ništa, pa cijela država vidi čiji je pijun i nikom ništa, ku*coglavi voda trebu po zanzibaru... I kad izađe sa pozicije nakon 5 dana postane savjetnik Dodika bez ikakvog srama i posljedica.
Dok je Cetnika poput Kajganica i njemu slicnih a ima ih dosta nece pravosudze nikada raditi i biti neutralno. Treba donjeti zakon i suditi svim sudijama i tuziocima koji ne rade svoj posao,i koji stite kriminalce poput Dodika,Covica i ostalih. Nijedan politicar nije procesuiran ,a tuzbi.koliko hoces protiv njih,i to nije pravosudze to je kriminalno pravosudze.
Ovo sam čeko reforma pa sanaderi bosanski. Jedva čekam punjenje ćelija krupnim ribama.
Pusti šuplju, koliko ste optužnica za ubistva i visoku korupciju pokrenuli ?
Treba za promjenu, pocet radit, a to je svima tesko uvijek
Sud i Tuzilastvo BiH generator svih problema u drzavi ! Da se rijesio slucaj PANDORA ..sasvim druga politicka slika drzave, ili Dodikov tunel na pocetku pakrijere ...sto su likovi tunel ukrali ...evo i sky svaki dan to dokazuje! Nametnuti reforme a narod na referendumu da kaze da je za to ! imali bi 99% podrske i da otpustite 90 % radnika u tom sektoru
Fight 5G!!!
Imam srecu da zivim u uredjenoj zemlji, u kojoj sve pocinje i zavrsava sa dobrom policijom i pravosudnim sistemom. Da toga nema, drzava bi davno bila u raskolu s obzirom na to sta se i ovdje svasta naselilo. Bolje imati manje radne snage, ali kvalitetne policajce, tuzioce i sudije. Ukinite te privatne pravne fakultete, samo srozaju drzavu jos vise.
Reforma pravosuđa kod nas bi trebala biti smjena svih tužioca i sudija i dovesti nam crnce iz Afrike da sude
Sanaderi, kojih ima bas puno, moraju u zatvor. Sve dok tog ne bude, ljudi ce odlaziti i odlaziti
Od pravosuđa sve počinje i završava, a mi imamo sreću da imamo krivosuđe
Ovje bi Muhamed Konjic ne bi rekao - Haaaajde da budemo pozitivni -
https://www.klix.ba/biznis/finansije/centralna-banka-bih-prodala-vise-od-tone-zlata-deviznih-rezervi-ko-je-donio-tu-odluku/221014040
TUZILASTVOOOOO GDJE JE ZLATO !?!?!?! Boli đe kar jel Komsic prezident ili nije...GDJE JE ZLATO!?!
32 GODINE ISTA PRICA🙈🙈🙈🤬🤬🤬🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
2014-2022 Tik Tak...Tik Tak...Tik Tak 🔥🔥🔥🔥🔥