Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
General Dudaković pravi gospodin.
I Bošnjaci imaju svoje priče. "Šumama gazduje, također preko Delića, koji je izvršni direktor u Srednjobosanskim šumama. Lendin brat, kao i cijela rodbina predsjednika SDA Novi Travnik je u šumskom biznisu, sjeći i prorezivanju oblovine. General je sa bratom bio suvlasnik pilane, koja je tokom rata, demontirana negdje u Zavidovićima, a montirana od strane braće Lendo u Novom Travniku."
Lendo, nemoj nas ti braniti i ne pokusavaj da se izjednacis s Generalom, jedan je ATIF, a ti si bakirov poslusnik, i kod sebi/ja na obuku. Ne mijesaj istinske borce sa podrumasima i trezorasima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedan jedini dudakovic Ustati kad se spomene atif dudakovic
dudak pravi frajer
Operacija Sana 95
Tako je lendo nije ko ti cijeli rat pjan ,ne sjećaš se ni da je bio rat.
SDA uvijek dostojanstveno i uspravno. Svaka čast Lendo. Ovako nešto nisam ni očekivao od Forte, našeg Dritana ili Nikšića. Ovo ti je veliki minus kod ambasada i Šmita ali neka. Treba nam kičma, sada, više nego ikada.
Lendo ljudino, gdje ti je prva zena? Hajd ljudino kazi!
Kad će mu neko napisati: "Vi ste likvidirali Nanića, Šantića, Ljubjankića i ko zna koga još. Vi ste ponos stranke. Mi u Sarajevu nismo uspjeli roknuti Halilovića, zato su platili njegova žena i šura, zaplatili su i Imamović i Ugljen i Leutar i mnogi drugi.
Trojka mora tražiti smjenu Nešića od koalicionog partnera. Valjda je ovim nagazio na toliko spominjanu crvenu liniju. Bećirović ga treba tužiti za objedu. "Najvažniji bošnjački funkcioner nam kaže da je časno silovati žene, nečije majke, sestre, kćerke, ubijati starce, starice i djecu. Šokiran sam, jer onaj ko to naziva 'čašću' da mu se, ne daj Bože ukaže šansa, bio bi spreman da to i ponovi - kazao je Nešić.
Dobi Lendo vise zasluge od Dudakovica, a obojica generali Zivnuo je Lendo narocito zadnjih mjeseci poslije uspostave federalne vlasti
Što bi babo reko, jesi moj... Eto niko ne zna kako se odbranilo. Kome bacate maglu u oči?
Znate koliko je Izetbegovia,Silajdica,Ganica itd poginulo kao vojnik ? Nijedno. Svi su bliznji bili zbrinuti dok su ostali ginuli.
Tako je Lendo, sve više cijenim ove ljude!
O njegovoj sudbini odlučuje Forto, Kifla i Neka. Dovoljno da se shvati sav horor u kojem se general nalazi.
Bez krajišnika ova zemlja ne bi imala pošenog borca, jer su svi prodane duše Sarajevskoj čaršiji i parlamentarnih para. Više dostojanstveni ljudi od njih nećete naći, to se pokazalo u ratu i u miru. Bez Alijiong potpisa Bosanski Novi, Prijedor i Banja Luka bi danas bile federacija.
Samo zovi generale ......
Gospodin Atif Dudaković je primjer kako treba postupati i ostati GOSPODIN i komandant. Josip Broz Tito bi bio ponosan na komadanta poput Dudakovića. JUNAČINA. !
Ja, ja lendohane, Dudakovic je reci ime i stav. Sto on nije potpredsjednik Federacije? Zato sto od vas lendohana Sda-ovskih i minhenskih brigada nije pravi borac nista dobio a vi sve