Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glup si i Slijep budalo jedan pa vidis da je drzava podjeljana vec odavno zato danas slavis praznik na jednoj cetvrtini
Ne slavi se ni na ovih 24% vjeruj mi ... slavi samo onih 10% podobnjaka koji su dobili \"zlatne kasike\" i kojima je dobro a normalan narod se smije i svega mu je preko glave
Referendumom iz 92-e sprijecena podjela Bosne ,nije Bakire vec je odlozena tvoj tajo je podijeli u Dejtonu malo kasnije
A:\"sta da radimo, sta da radimo..? B:\"spicicemo baliju\" A:\"izginuce nam mladez\" C:\"b.alije samo cute\" D:\"nema vise viza, narod ce rukanti napolje\" E:\"trazice turci osvetu\" D:\"ma kakvu osvetu, sve i jedan moj kolega srbin hoda s b.alijkom\" J:\"ma i oni buse nase\" . . . Z:\"ma nek bude Bosna\"
Zbilja, Srbijanci se bune na Tadica koliko je \"popustljiv\" covjek (ja uopste ne mislim da jeste al\' hajde). Pitam se koliko dugo bi Tadic izdrzo sa bosanskim \"Srbima\". Ili Josipovic sa hercegovcima. Pa oni bi ih na lomacu stavljali u Zagrebu, sve i jednog hercegovackog \"tajkuna\".
Pa Srbima i Hrvatima vise odgovara Bosna nego da se pripoje u svoje maticne drzave. I kad bi mogli. Izgunili bi mnogi ljudi i pitanje je koliko teritorije bi odvukli ka maticnim drzavama. Za sta? Da ih maticnjaci gledaju ko sugu, nebi bilo a imam pravo na ovoliko kandidata u parlamentu, u predsjednistvu, ovoliko moci itd. Tamo bi bili druga klasa a ovdje su u svojoj kuci. Oni bi u svojim maticnim drzavama tek bili manjina.
Al se najeo gljiva ludara,pa nezna šta baljezga...opet halucinira..ujutro crvena i žuta,naveče dvije plave pilule za lilule !
Jel ovaj smrdo,sin ratnog zločinca,jede zlatnim kašikama ?
a sad je cjelovita..hahahahahahah..možda,al na 24%..hahahahahaha..nedjeljiva.hahahahahaha..ničim izazvana...merhametli...zlatne kašike...hahahahahahahahahah....mrš !
lopove bradati znam da citas...zatvor ti ne gine dzaba se koprcas
bila sam u tom cirkusu od pocetka i otsla 97 podjelite je na tri dijela...mislim tako ce biti mir...
podjelite je vidite da da hoce svako hoce svom narodu..
/Imali više vojnika/. Smiješno ! A Vi ste imali ste oružje JNA IV Armije u Evropi. Šta je imala Armija RBiH? Preaktično ništa, 1992. Na početku rata nešto lakog pješadijskog naoružanja i nimalo artiljerije. Sa ovim drugim se slažem. BOJ NE BIJE SVIJETLO ORUZIJE, VEC BOJ BIJE SRCE U JUNAKA. Ovo upravo važi za Armiju RBiH !!! A to što su Vas Ameri bombardovali je smiješno. Palo je npr. par bombi na Remontni Zavod u Hadžićima,koji je poslije svakako pripao Armiji BiH. I nešto po Majevici. Nije gađano na stotine tenkova oko Sarajeva ili silna Artiljerija na ratištu Sjeverne I Zapadne Bosne. Klintonu spomenik dignite! Obavezno! Da ne zaustavi u septembru 1995 Armiju R BiH, danas bi glavni grad BiH entitete R. Srpska bio na Palama a ne u Banja Luci !!!
pa idiote nas jeste bombradovao NATO hocu reci izdrzali smo i to imali ste tri puta vise vojnika i ima ona cuvena ne znam dal je srpska izreka ali mi je cesto koristimo BOJ NE BIJE SVIJETLO ORUZIJE, VEC BOJ BIJE SRCE U JUNAKA.
“da pogledam na wikipediji? hahahahahahaha e svaka ti cast...i hvala sto si me nasmijao” Rečeno ti je da pogledaš na Wikipedia sr. valjda njima vjeruješ? Ako ti to nije mjerodavno, pogledaj/progooglaj bilo koji NATO Izvještaj o linijama razgraničenja , ili mapu,a i u nekim medijima R. Srpske je bilo mapa 2009/2010, nigdje se, apsolutno nigdje ne spominje nema tih navodnih 24 %. To je bezočna laž. Kada je Armija RBIH bila u najvećem naletu , zaustavljena je sa oslobođenih između 28-29% oslobođene teritorije, da nije biloprijetnj inato udarima do kraja 1995 bi oslobodili 50% i više, teritorije. Za15 dana je sam 5 korpus oslobodio područje od Bihaća do 50-tak km do Banja Luke. Daytonskim ugovorom pod kontrolom Armije RBiH ostalo je 30%, Vojske R.S 49 % I HVO 21 %. Odlukom o statusu Distrikta Brčko teritorij sa većinskim stanovništvom bosanskuh Srba je 48%, Bošnjaka 33 % i bosanskih Hrvata oko 19 % !
Dragi gd. Izetbegovicu ti kao da si dosad zivio na mjesecu ,ideje su odlicne zaposliti omladinu i td. pa ti si covjece u vladajucoj partiji godinama haha ja provale
BELJINSKI svinjogojac,MRŠ u svinjac na radno mesto,krmače za tobom skiče