Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bre dzabaje njemu govoriti, on bre nece pa nece paga jeb.
M A R M U N !
Majmoon,odjebi u skokovima..mozes i sa preponama..
U danasnje vrjeme je JADAN ONAJ KOGA AMERIKA PODRZAVA ILI BRANI. Oni su zadnji godina ucinili puno vise zla nego dobrog na ovom svjetu.
trla baba lan .. da joj prodze dan... a narod u cijeloj bosni je posvadzan,jedni druge i dalje mrze,RS je postala eksil svih ratnih zlocinaca i olosa svih vrsta...jedni vicu u sred BiH mi smo Hrvati ovi opet mi smo Srbi ..treci cak mi nismo Turci ... ali da vas pitam sve vas imate li dovoljno hrane?dali mozete skolovat vasu djecu? ..kad ste bili zadnji put na odmoru? ima li svako neke ustedzevine i poso ? ali NE nama je bitnije koja je nacija starosjedilac balkana.. i ko je veci Srbin,Hrvat,Bosanac .. a u biti ce bit onako kako Amerika,Engleska,Francuska i Njemacka hoce..
Mr Moon heljp, kisla nam je glOOva, helj pljz, heljp baznia, djenosajd
sta je chetalji, nesto ste mi mnogo nevozni kad je amerika u pitanju, a?
Nema problema sto niste rekli ranije sredicemo to nema frke
majmoon, jedini nesretan sa takvom facom mozes biti ti. strasilo
govno americkn. Rijesit ce mo mi to ratom
Marš, MajMoončino idiotska!