Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
REFERENDUM JE NAJ DEMOKRATSKIJI NACIN ODLUCIVANJA!!!!!!!! Referendum je izraz volje samostalnih drustvenih kategorija; Mjesna zajednica, Opstina. Radna organizacija, Kantoni, Republika, Drzava. Posto je RS republika u BiH ona ima isto pravo na referendum kao sto je i republika BiH odrzala nezeljeni referendum za otcjepljenje 1991. Pridzavajte se istih standarda, prava i obaveza i niko nikom nece smetati i podapinjati.
Poturica gori od Turcina. Kakav narod takva vam drzava. Da ste narod, onda nikada ne bi prvo izdali svoju veru hriscansku (da ste bili Bosnajci hriscani kao sto tvrdite), imali bi ste nacionalne simbole, znamenite licnosti, svoju drzavu (jer Bosna nije drzava jednog naroda, tj nacionalna drzava), kao sto Srbi i Hrvati i ostali evrospki narodi imaju, a pre svega jezik, a ne da jezik dobijete 1993. Vi ste jedna parodija Evrope.
Je li ba obrezana stoko bolešnjačka,a što Vas je tako strah tog referenduma..polako,tek ce onaj o odcjepljenju..
Sto ste se toliko uplasili referenduma?!
Pa ova stranka treba da se zove ZA 24% Bee Haa
početak kraja neželjene i ničim izazvane frankenštajn tamnice naroda
a jeli..može,može,i te kako..vidjecete..
A mogao se raspisati referendum samo u jednom dijelu bivse Jugoslavije???
Kasno Marko na Kosovo stiže... Gdje ste samo bili kada su Lagumdžija i Tihić gazili ustav i uvodili novu matematiku u rahmetli federaciji. Tada ste kao zadnje funjare šutjeli i držali fige. Ne može se činiti zlo a nadati se dobru. Izgubili ste vjerodostojnost i kredibilitet kako vani, tako i u vlastitoj avliji... U svojoj lakomislenosti i bahatosti gubite saveznike, koji su vas iz čisto ljudskog sažaljenja podržavali. Od žrtve se pretvarate u krvnika, i na tome nerazumno ustrajavate. A šta ćete kada vam Ameri okrenu leđa, koji osim nafte ne trpe ništa muslimansko? Otvorite oči i ne zaluđujte naivnu raju, jer sutra bi već moglo biti prekasno...
Hare to najbolje zna sta se smije a sta ne, jer je on bio jedan pregovaraca u Dejtonu.
Koga zanima sta tvrdi Stranka za BiH.