Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haris je ovoga puta je pogodio sustinu.
@Nadimak Kako komentari nebi bili smesni i kako nebi pucao od smeha,evo jednog koji je meni smesan. Smesno je ziveti u drzavi koju mrzis,a moras,to je narocito smesno onim sto zive na 24% i upravljaju celom BiH.Smesno je ciniti sve na razbijanju BiH,a unapred znas da nista ne mozes uciniti,ali neki se ne slazu samnom,oni sa 24% kazu da je to glupo i veoma opasno.Smesno je pretiti celom svetu,a svaki put po guzici dobiti.Smesno je imati RS,a nemati maku u dzepu.Smesno je ponositi se srpstvom,a 90% srpskih komsija se mrze vise ne sto oni mrze Bosnjake i Hrvate,normalno zahvaljujuci crnoj magiji najvecoj srpskoj svetinji
dok mi mi ovdje naglabamo i razglabamo i iznosimo nase puste zelje,Srbi rade svoj posao. sudeci po reagovanju nasih politicara mi se mozemo pozdraviti da polovinom Bosne i Hwrcegovine. a koce ga znati sta je sve nasa sugava bagra potpisala u Dejtonu. ja samo znam da je u Pederaciji trebalo sve biti spremno i javno kazati svijetu; ako Milorad Dodik raspise referendum,istog momenta smatramo da smo u ratu. po svemu sudeci i necinjenju nista stice se utisak da ce nekoliko dana biti malo galame i na tome ce se sve zavrsiti. ne mogu opet vjerovati da ce Bosne i hercegovine nestati i 21.prvom vijeku,a kroz kakvu je opasniju historiju prosla.
ovo je noz u ledja bih-i od ohr-a,mz-e,eu-e i amerike! nije nikako trebalo dozvolit da se i spomene bilo kakav referendum u genocid tvorevini jer ona nije drzava vec genocidna tvorevina! bih-o ne racunaj vise na ove sto sam naveo vec tube protiv srbije i genocidne tvorevine,materijala i argumenta ima pa tuzite za sve ratne zlocine,i u hagu a i u sudu bih-e,ne spavaj vec tuzi,zar ne vidite da vam uskoro pola drzave uzima srbija,probudite se!!!!!!!
Moj Lloyd, i ja bih to najvise zelijo al nece tako lahko. Nase elitne jedinice u gornjoj maoci upravo potucene do noga i stas ti tu.
HAH PIPO TI PUK SKROZ-STA KUKAS JADNICE JEDAN-IDI STRAJKUJ GLADJU ISPRED INCKOV KANCELARIJE-KAKO TE NIJE SRAMOTA PLAKATI STALNO MANIJACE JEDAN-ZNAM DA TI JE ZAO STO JE SRBIJI UKINUTE VIZE ALI ZNAJU ONI STA SU SRBI KOJI SU UVJEK NA STRANI PRAVDE I SLOBODE A NE VI BOSNJACI KOJI STE UVJEK UZ FASIZAM SLI PA I U ZADNEJM RATU UZ MESICA KOJI VELICA U:STASE I J:ASENOVAC PA STA SI SE NADAO JADNICE JEDAN DA OPET POBIJETE SRBE;E OPET STE SE PRESLI I NISTE NAUCILI NISTA IZ TOGA
ZAPOCELI I SVJETSKI RAT ZBOG VELIKE SRBIJE, HRVATI IH POMLATILI U II SVJETSKOM RATU ZBOG VELIKE SRBIJE, U HRVATSKOJ NESTALI ZBOG VELIKE SRBIJE, U BOSNI IH AMERI 1995 SPASILI SIGURNOG NESTANKA ZBOG VELIKE SRBIJE, IZGUBILI KOSOVO ZBOG VELIKE SRBIJE I OPET JOVO NANOVO? JA MISLIM DA CE SLJEDECI POKUSAJ BITI TAJ DA CE SE KOMADATI SRBIJA DA NE PRAVI VISE NIKAD SRANJA. TO JE RJESENJE. SRBIJU TREBA PRVO IZRAVNATI PA ONDA ISKOMADATI KAO NJEMACKU I ONDA NECE PRAVITI VISE PROBLEME NIKOM.
Nacisti i krvolocne ubice srbi su opasni za cijelu Europu,to jos EU-a nije shvatila! nema vecih terorista, krvolcnijih ubica, manipulatora i licemjera neg sto su srbi! ZASTO je EU-a ukinula vize nacistickoj srbiji kad hitler ratko mladic nije isporucen haskom sudu??? i kad se vise stotina hiljada srbskih ratnih zlocinaca,ubica i siledzija danas slobosno seta po EU-i? Kak je to sama sebi i svojoj poplaciji dozvolila EU-a? Bosanskohercegovacki gradjani trpe teroru i diktaturu genocid tvorevine i srbskih ubica na zemlji svojih pradjedova,EU-a je uvjela ombargo na oruzje s cim je dala na tanjiru klanja Bosnjane i Hrvate srbskim krvolocnim hordama ubica i siledzija? Dal je EU-a svjesna sta je uradila???Dal je svjesna da genocidasi srbi terorisu drzavu BiH-u i njen narod vec dvadeset godina koju diriguje genocidni beograd i SANU ideolozi o velikoj srbiji? BiH4EVER!
SANU nacisticki beograd vec dvadeset godina rusi i unistava drzavu BiH-u i toj SANU ideologiji TREBA JAVNO rec de je doso kraj njene egemonije terorizma i fasizma u Regiji i u Europi, jer buducnost Europe je nestabilna sve dok SANU orkestrira RATOVE u Regiji, BiH-a i Hrvatska su skupo platile a pogotovo BiH-e SANU IDEOLOGIJU o velikoj srbiji!
Harise potpisujem!!! Al sto se hinjski USUTIO izdajnik srbin tihic?! pa kak nece lopov i fasista s l aktasa i izdjanik tihic su rodjaci!!! Jadna drzavo BiH-o sta ti rade srbski SANU placenici za unistenje BiH-e! beograd, srbija, genocid tvorevina=smrt u zlocnini! BiH4EVER! BiH4EVER!
Bosnu i Hercegovinu je razbio ovaj z l o c i n a c jos davne \'92 godine kada je odcijpio BiH od Juge.. Ocigledno je da su mu njegovi mentori rekli da ce imati i s l a m s k u dz a m a h i r i ju pa ga Z A J E B A LI, a on i Alija n a g u z i l i bosanske Muslimane.. Sad ce posto se dobro n a k r a o i odnio pare van BiH otici za svojim parama, a ostaviti BiH da grca u n a c i o n a l i z m u, podjelama, i dugovima... Jedini izlaz je TRI KONFEDERATIVNE JEDINICE SA PUNOM SAMOUPRAVOM I PRAVOM NA ODCJEPLJENJE, RAZLAZ ILI RASELJAVANJE R A D I K A N I H I S A L A M I S TA VAN BIH I VAN EUROPE.....
De Harise napisi nam jedan 100 BiH ustav dina ti. Brez referenduma svega ti....samo nek bude nako ko shish cevap dobro pripremljen.
Ma uzo sam lijek nego volim jednu sljivku da kresnem ponekad a haram pa ne znam sta cu i kako cu nit mogu bez jednog ni bez drugog, Allahu dragi, moracu na odvikavanje u koloniju. Tamo samo citas povazdan i u nebo gledas i prizivas kisu i tacka.
opet si zaboravio lek da popijes?
Haris izdajnik i Tihic i Bakir Izetbegovic. Sta mu znaci ovo pravno irelevantan i u funkciji navikavanja i slicno i sta on to nama pokazuje da je zavrsio pristinski fakultet i da zna pricat zakukuljeno i sta. Jel to jedino sto zna rec i sta sad i kako i ne kaze trazit i zahtjevat i sudovi i tuzioci i ima u spaniji sud i dobit milijarde od srbije i tacka. Tako pravi patrioti govore a on tu meni vako i nako i tacka i gdje su majke srebrenice i strajkovat gladju i tacka.